Duplex Επ. Οδός 7-Ηρακλείου-Κρουσώνων, Πενταμόδι 70013, Pentamodi, Gorgolaini

GorgolainiΕπ. Οδός 7-Ηρακλείου-Κρουσώνων, Πενταμόδι 70013
  • € 120.000
  • 2
  • 117
  • 2
  • No
Descrizione
Εκπληκτική ανακαινισμένη πέτρινη κατοικία 117μ2 με κήπο.

Αυτό το εκπληκτικό ανακαινισμένο εξοχικό πέτρινο σπίτι βρίσκεται στο χωριό Πενταμόδι. Είναι πολύ καλοχτισμένο και έτοιμο για μετακόμιση. Η κατοικία εκτιμάται 117m2 σε εμβαδόν οικοπέδου 226m2.

Το ισόγειο αποτελείται από μια μεγάλη κουζίνα με είσοδο στον κήπο με 5 πορτοκαλιές, ένα μπάνιο, μια φωτεινήτραπεζαρία με ξύλινη οροφή και ένα ξεχωριστό σαλόνι πάλι με ξύλινη οροφή και με τζάκι. Μια εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με ξύλινο πάτωμα και τα δύο με είσοδο στη μεγάλη βεράντα με φανταστική θέα στα βουνά και το χωριό. Αποτελείται και από 1 μπάνιο.

Αυτό το ακίνητο σας δίνει μια πολύ χαριτωμένη και ρομαντική ατμόσφαιρα, κατάλληλη για κάθε είδους χρήση. Είτε για οικογενειακή κατοικία είτε για επένδυση ενοικίασης.

Έχει πρόσβαση στο δρόμο, υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης σε απόσταση περίπου 50 μέτρων, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να μετατραπεί η μπροστινή αυλή σε χώρο στάθμευσης.

Το Πενταμόδι είναι ένα ζωντανό αλλά και γαλήνιο ταυτόχρονα χωριό και ένα από τα παλαιότερα χωριά της Κρήτης. Διαθέτει ταβέρνα, καφενείο και μίνι μάρκετ. Κατάλληλο για λάτρεις της εξοχής. Απέχει 17 χλμ από το αεροδρόμιο και το Ηράκλειο και έχει καλή πρόσβαση. Διαθέσιμα δρομολόγια λεωφορείων προς την πόλη του Ηρακλείου.
Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Accesso per disabili
Balcone
Arredato
Giardino privato
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
493 - 21/02/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
117 m²
locali
2 camere da letto, 2 bagni
totale piani edificio
2 piani
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 120.000
Efficienza energetica
stato
Ottimo / Ristrutturato
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista