Villa unifamiliare, ottimo stato, 286 m², Oikismos Kokkino Limanaki, Rafina

Rafina
  • € 1.150.000
  • 5
  • 286
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 20/03/2024
Descrizione
Εάν αναζητάτε την ελευθερία, αν τα όριά σας είναι μόνο ο ουρανός και ο ορίζοντας και αν το απέραντο γαλάζιο για εσάς σημαίνει Ελλάδα τότε αυτή η υπέροχη μονοκατοικία θα μπορούσε να είναι το νέο σας απόκτημα.
Αυτή η καταπληκτική, ηλιόλουστη μονοκατοικία 286 τ.μ. εκτείνεται σε 2 επίπεδα.
Μπαίνοντας συναντάμε ένα άνετο, ζεστό σαλόνι με τζάκι και μια τραπεζαρία με απεριόριστη θέα. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες πλημμυρίζουν με φως το χώρο και μας οδηγούν στην βεράντα που προσφέρει εκπληκτική θέα. Προχωρώντας συναντάμε την ανοιχτή κουζίνα με ιταλικά, εντοιχισμένα έπιπλα και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ένα γυάλινο δωμάτιο που μας δίνει την απόλυτη αίσθηση ότι είμαστε ένα με τον άψογα περιποιημένο κήπο και την εντυπωσιακή πισίνα διαστάσεων 9x4, ενώ σε δεύτερο πλάνο η απέραντη θάλασσα ξεσηκώνει όλες τις αισθήσεις. Το επίπεδο αυτό διαθέτει επίσης ένα WC.
Κατεβαίνοντας τις άνετες, μαρμάρινες σκάλες συναντάμε 3 ευρύχωρα, ευάερα και φωτεινά υπνοδωμάτια, το ένα με δικό του μπάνιο, καθώς και 1 ηλιόλουστο καθιστικό με θέα τον κήπο και την πισίνα. Το καθιστικό αυτό διαθέτει τζάκι και άπλετο χώρο, καθιστώντας το ιδανικό για διάβασμα, μουσική, τηλεόραση, μπιλιάρδο κλπ. Αυτό το επίπεδο ολοκληρώνεται με 1 ακόμη μπάνιο με τζακούζι.
Το ακίνητο προσφέρει αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό με αντλίες θερμότητας DAIKIN, ηλιακό θερμοσίφωνα, σύστημα συναγερμού, περιμετρικές κάμερες ασφαλείας, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και πόρτα ασφαλείας. Τα πατώματα του πρώτου ορόφου είναι επενδυμένα με λευκό μάρμαρο Διονύσου, αυτά των υπνοδωματίων με πλακάκια Trussardi και τα μπάνια με πλακάκια Versace.
Ο περιποιημένος κήπος με το μπάρμπεκιου και την πισίνα προσφέρουν ειδυλλιακή γαλήνη και η ανεμπόδιστη, πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Ευβοϊκού, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, μετατρέπουν το ακίνητο αυτό σε μια ακαταμάχητη πρόκληση για κάθε υποψήφιο αγοραστή.
Το ακίνητο βρίσκεται ήδη σε πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης με πολύ μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας στον υποψήφιο αγοραστή έτοιμη πελατεία και καθιστώντας το μια πολύ ενδιαφέρουσα επένδυση.
Παραδίδεται επιπλωμένο ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Ραφήνα βρίσκεται στις ακτές της Ανατολικής Αττικής και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι του νομού μετά τον Πειραιά με μεγάλη κινητικότητα προς τις Κυκλάδες και πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα. Τα τελευταία χρόνια η Ραφήνα έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και αποτελεί ουσιαστικά προάστιο της Αθήνας, χάρη στην Αττική Οδό που βελτίωσε την πρόσβαση από το κέντρο της πόλης αφού ενώνεται με την Λεωφόρο Μαραθώνος στο γειτονικό Πικέρμι. Απέχει από την Αθήνα περίπου 25 χλμ. Ο κεντρικότερος δρόμος της Ανατολικής Αττικής, η Λεωφόρος Μαραθώνος ,την διασχίζει στα δυτικά, ενώ η Λεωφόρος Αμ.Φλέμινγκ ξεκινά από την Λ.Μαραθώνος και καταλήγει σε σύντομη απόσταση στο κέντρο της πόλης και το λιμάνι. Η πόλη καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 12.168 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφη του 2011 ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες φτάνει τις 30.000-50.000. Είναι πυκνοκατοικημένη στο κέντρο κοντά στο λιμάνι αλλά διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με πάρκα και χώρους πρασίνου καθώς και δύο μεγάλες παραλίες η πρώτη δίπλα από το λιμάνι και η δεύτερη η δημοφιλέστερη παραλία Μαρίκες στην θέση Αυλάκι στα νότια. Συνορεύει στα βόρεια με το Μάτι, νότια με την Αρτέμιδα και ανατολικά βρέχεται με τον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Η Καλλιτεχνούπολη και ο Νέος Βουτζάς είναι οι δύο μεγάλες περιφερειακές συνοικίες της Ραφήνας δυτικά της Λεωφόρου Μαραθώνος στους πρόποδες της Πεντέλης. Σε αυτές βρίσκονται κτισμένες πολλές παραθεριστικές αλλά και μόνιμες κατοικίες.
Caratteristiche
Riferimento
W-02UBU7
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
286 m²
locali
5 (3 camere da letto, 2 altri), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.150.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista