Annuncio aggiornato il 27/05/2024
Descrizione
Επενδυτική ευκαιρία - Συγκρότημα διαμερισμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα μοναδικό συγκρότημα διαμερισμάτων προσφέρει την ευκαιρία για επενδύσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτό το εντυπωσιακό συγκρότημα με έκταση 180 τ.μ. σε 2 ορόφους, 2ο και 3ο.

Ο 2ος όροφος αποτελείται από δύο γκαρσονιέρες, μία 38 τ.μ. και μία 55 τ.μ. Όλες οι μονάδες έχουν μπαλκόνια και έχουν ανακαινιστεί πλήρως με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ο 3ος όροφος περιλαμβάνει 3 γκαρσονιέρες, 34τ.μ., 33τ.μ., και μια ακόμη 22τ.μ.

Επιπλέον, ο 2ος όροφος μπορεί να δημιουργήσει ακόμη μία γκαρσονιέρα 22 τ.μ. αυξάνοντας την δυνατότητα ενοικίασης. Έχουν ήδη δημιουργηθεί 5 αυτόνομες μονάδες με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το κτίριο ανήκει σε παραδοσιακή οικοδομή χωρίς ανελκυστήρα, και βρίσκεται σε μια γειτονιά μόλις λίγα μέτρα από το μετρό και σε κοντινή απόσταση από την πλατεία Αριστοτέλους.

Συνολικά, το συγκρότημα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 5 σαλόνια και 5 κουζίνες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. Έχει χρονολογία κατασκευής το 1965 και διαθέτει αυτόνομο συστήματα θέρμανσης με ρεύμα.

Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, νυχτερινό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας και προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Τιμή: €430.000
Caratteristiche
Riferimento
51541
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
180 m²
locali
5+ locali, 3+ bagni
totale piani edificio
2 piani
altre caratteristiche
Porta blindata
Costi
prezzo
€ 430.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1965
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista