Villa unifamiliare, nuova, 110 m², Varipetro, Therisos

Therisos
  • € 520.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • No
Descrizione
Καλώς ορίσατε στις πολυτελείς νεόκτιστες βίλες μας, όπου συνδυάζονται η άνεση, η πολυτέλεια και η φιλοξενία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.
Κάθε βίλα 110τ.μ. αποτελείται από δύο επίπεδα που συνδυάζουν παραδοσιακή αρχιτεκτονική με σύγχρονες ανέσεις. Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με ενεργειακό τζάκι που λειτουργεί είτε με πετρέλαιο είτε με ξύλα, δίνοντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει όλες τις σύγχρονες συσκευές για να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα. Επίσης, υπάρχει ένα WC για την εξυπηρέτησή σας. Ένα υπερυψωμένο υπνοδωμάτιο προσφέρει άνετο ύπνο και ξεκούραση.
Στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε δύο ακόμα υπνοδωμάτια, κάθε ένα εξίσου άνετο και φωτεινό, με άφθονο φυσικό φως που εισέρχεται από τα μπαλκόνια. Το μπάνιο διαθέτει μια υπέροχη γωνιακή μπανιέρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πολυτέλεια της.
Εξωτερικοί Χώροι: Οι βίλες περιβάλλονται από έναν όμορφο, ανεξάρτητο κήπο κάθε μια με πορτοκαλιές που προσφέρουν φρέσκα φρούτα και αρωματικά ανθισμένα δένδρα που δημιουργούν έναν ειδυλλιακό περίβολο. Οι πισίνες προσφέρουν μια δροσερή απόδραση τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, ενώ ο εξωτερικός χώρος BBQ είναι ιδανικός για κοινωνικές συγκεντρώσεις και οικογενειακά γεύματα κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ουρανό.
Επιπλέον Παροχές: Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό για άνετη διαμονή καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Συναγερμός είναι εγκατεστημένος για την αίσθηση ασφάλειας σας. Επίσης υπάρχει πρόσβαση για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα
Επιπλέον, ένα ηλιακό σύστημα εξασφαλίζει την πράσινη ενέργεια που χρειάζεστε για μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον διαμονή.
Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Accesso per disabili
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
BLD-098 - 21/02/2024
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
110 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 520.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2024
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista