Terreno non edificabile in Vendita

Midea
  • € 116.000
  • 9.146
Annuncio aggiornato il 09/04/2024
Descrizione
NA202L

Το κτήμα είναι μια σπάνια ευκαιρία στο Ανυφί της Αργολίδας, μια περιοχή πλούσια σε φυσική ομορφιά και παραδοσιακό χαρακτήρα.

Αυτό το επίπεδο, γωνιακό κτήμα εκτείνεται σε έκταση 9.146 τ.μ. και διαθέτει έναν αρχαίο πέτρινο μύλο που προσδίδει μια μοναδική γοητεία στο τοπίο. Επιπλέον, φιλοξενεί περίπου 400 πορτοκαλιές σε πλήρη παραγωγή, προσφέροντας μια ευκαιρία για επιχειρηματική αξιοποίηση.

Το κτήμα διαθέτει επίσης ιδιόκτητη γεώτρηση, εξασφαλίζοντας την ανεξάντλητη παροχή νερού για την πολλαπλή χρήση του. Είναι κατάλληλο για κάθε χρήση, ενώ το γεγονός ότι είναι οικοδομήσιμο επιτρέπει την κατασκευή έως και 300 τ.μ., συμπεριλαμβανομένων επιπλέον σοφίτων και υπογείων χώρων, προσφέροντας έτσι απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης και αξιοποίησης.

Η τοποθεσία του κτήματος είναι εξαιρετική, βρίσκεται σε μια περιοχή με μοναδική φυσική ομορφιά και εύκολη πρόσβαση προς το γραφικό χωριό της περιοχής, προσφέροντας μια απόλυτα ιδανική θέση για να απολαύσετε την ειρήνη και τη γαλήνη της φύσης.

Αποστάσεις :
Ναυπλιο : 9 χλμ
Άργος : 4 χλμ
Θάλασσα : 7 χλμ
Αθήνα : 120 χλμ

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Κτηματομεσιτικό γραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100

Υπεύθυνος Ακινήτου
Γιώργος Αθηναίος | giorgos@propertyshop.gr | 6944806400

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Caratteristiche
Riferimento
NA202L
contratto
Vendita
tipologia
Terreno non edificabile
superficie
9.146 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Costi
prezzo
€ 116.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista