Duplex Πάροδος Καπετάν Χανδρά Μιχαήλ, 821 50, Βροντάδος, Omiroupoli, Chios

ChiosΠάροδος Καπετάν Χανδρά Μιχαήλ, 821 50, Βροντάδος
  • € 535.000
  • 5+
  • 298
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 25/05/2024
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: 5273

Πωλείται, στον Βροντάδο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ράχτης, Αρχοντική κατοικία συνολικής επιφάνειας 298 τ.μ. σε Οικόπεδο έκτασης 816,40 τ.μ., η οποία χρονολογείται από το 1821, με ολική ανακατασκευή το 2005.
Το Αρχοντικό αποτελείται από Μεζονέτα επιφάνειας 240 τ.μ., αυτόνομη οικία 48 τ.μ. και εξωτερική αποθήκη 10 τ.μ.
Η Μεζονέτα, αποτελείται από ισόγειο, όροφο και σοφίτα, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική ξύλινη κλίμακα και εξωτερική σκάλα.
Το ισόγειο διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας με τζάκι, αυτόνομη κουζίνα, λουτρό και εσωτερική αποθήκη.
Ο όροφος αποτελείται από 3 υ/α ένα εκ των οποίων είναι master room με δωμάτιο ντουλάπα και δικό του λουτρό, καθιστικό με μπαρ και βοηθητική κουζίνα, ένα επιπλέον μεγάλο λουτρό και ένα wc.
Η σοφίτα είναι διαμορφωμένη ως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με μεγάλη βεράντα και απεριόριστη θέα.
Η αυτόνομη κατοικία – ξενώνας, επιφάνειας 48 τ.μ. αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα – καθιστικό με τζάκι, 1 υ/δ και το λουτρό.
Στην πρόσοψη του ακινήτου εκτείνεται διαμορφωμένος περιβάλλοντας χώρος με οπωροφόρα δέντρα και διακοσμητικά φυτά, αυλή με πισίνα, περίτεχνη πέτρινη κρήνη, και χώρους αναψυχής.
Διαθέτει δύο μεγάλες βεράντες με πρόσβαση από την αυλή, κλειστό γκαράζ 40 τ.μ., εξωτερική αποθήκη 10 τ.μ., αυτονομία θέρμανσης, κλιματισμό, boiler, 2 υπόγειες δεξαμενές συγκέντρωσης βρόχινου νερού χωρητικότητας 75 κυβικών και πετρόχτιστη περίφραξη.
Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή ακινήτου ιδιοκατοίκησης ή και εξοχικής κατοικίας, με πολύ άνετους και λειτουργικούς εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, εκπληκτική θέα, σε μία πολύ όμορφη και ήσυχη γειτονιά του Βροντάδου.
Ρωτήστε μας !!

- Χίος Ομηρούπολη Βροντάδος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 298 τ.μ. σε οικόπεδο 816.40 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 60 τ.μ. απόσταση από πόλη 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 535.000 €


Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Caratteristiche
Riferimento
5273
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
298 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 4 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
2 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 535.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista