Villa unifamiliare Κρανίδι, Centro, Kranidi

KranidiΚρανίδι
  • € 1.500.000
  • 5
  • 425
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 16/03/2024
Descrizione
Η Villa Coraline είναι μια εξαιρετική βιλα, που συνδυάζει στυλ, άνεση και λειτουργικότητα σε μια πολύ επιθυμητή γειτονιά. Βρίσκεται σε οικόπεδο 1.065 τετραγωνικών μέτρων με 425 τετραγωνικά μέτρα κατοικίσιμου χώρου, προσφέροντας ένα φωτεινό περιβάλλον για ψυχαγωγία και οικογενειακές συναντήσεις.
Το φωτεινό εσωτερικό δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στη Villa Coraline, που ανακαινίστηκε πρόσφατα για να συνδυάσει πρακτικότητα και αισθητική με μοντέρνες συσκευές και κομψή διακόσμιση. Η κουζίνα διαθέτει υψηλής ποιότητας συσκευές, εκτεταμένο χώρο εργασίας και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Με πέντε μεγάλα υπνοδωμάτια και έξι πλήρως εξοπλισμένα μπάνια, η villa προσφέρει μια ήσυχη απόδραση.
Στο εξωτερικό, ο περιποιημένος κήπος και η πισίνα προσφέρουν έναν υπαίθριο παράδεισο για ψυχαγωγία ή χαλάρωση, τονίζοντας την ιδιωτικότητα, την ηρεμία και την κοντινή απόσταση από την παραλία.
Ξεχωρίζει για τον απόλυτο συνδυασμό άνεσης, στυλ, και πρακτικότητας,όπου η Villa Coraline είναι ιδανική για εκείνους που αναζητούν ένα ευρύχωρο και όμορφο σπίτι σε μια εξαιρετική τοποθεσία.
Caratteristiche
Riferimento
642888
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
425 m²
locali
5 camere da letto, 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Porta blindata
Piscina
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 1.500.000
Efficienza energetica
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista