Villa unifamiliare Κρανίδι, Centro, Kranidi

KranidiΚρανίδι
  • € 1.600.000
  • 5
  • 300
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 11/03/2024
Descrizione
Η βίλα Sun-kissed Serenity εκτείνεται σε 300 τ.μ. σε δύο επίπεδα σε οικόπεδο 2.000 τ.μ. που είναι μπροστά στη θάλασσα. Ενώνοντας αρμονικά τους εσωτερικούς χώρους με τους καταπράσινους κήπους και την περιοχή της πισίνας.
Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό χώρο, μια τραπεζαρία με θέα στη θάλασσα και την πισίνα, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα.
Το υπόγειο, περιλαμβάνονται δύο διπλά υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, ένα Play Room, ένα μπαρ και ένα ανεξάρτητο ξενώνα με δικό του ιδιωτικό μπάνιο και κουζίνα.
Η Sun-kissed Serenity εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τον κομψό σχεδιασμό και τις σύγχρονες ανέσεις. Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα (60 τ.μ.) έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει ξαπλώστρες, μπαρ πισίνας, χώρο χαλάρωσης, περιοχή lounge, χώρο μπάρμπεκιου και επαρκή χώρο στάθμευσης.
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στην αμμώδη παραλία της Πετροθάλασσας, η Sun-kissed Serenity είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια ή φίλους που αναζητούν μία απόδραση μπροστά στη θάλασσα.
Caratteristiche
Riferimento
477131
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
300 m²
locali
5 camere da letto, 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
altre caratteristiche
Porta blindata
Piscina
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 1.600.000
Efficienza energetica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista