• € 110.000
  • 220
Descrizione
Προς πώληση ένα εκπληκτικό οικόπεδο 220 τ.μ. στο Γρίμποβο Ναυπάκτου, με απόσταση μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα. Αυτό το πανέμορφο οικόπεδο είναι ιδανικό για την κατασκευή ενός κτιρίου με επιφάνεια έως 240 τ.μ. και προσφέρει ένα μαγευτικό περιβάλλον διαβίωσης.

Η ιδιοκτησία βρίσκεται σε απόσταση δέκα λεπτών με τα πόδια από το λιμάνι της Ναυπάκτου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, προσφέροντας έναν ήρεμο και ιδανικό χώρο για κατοικία ή επενδυτική χρήση όπως Airbnb

Αυτό το οικόπεδο είναι επίσης κοντά σε καφετέριες και εστιατόρια, προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την τοπική γαστρονομία και την κοινωνική ζωή της περιοχής. Αποτελεί μια πλήρη και ιδανική λύση για όσους επιθυμούν έναν ιδιαίτερο τόπο κοντά στη θάλασσα με πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας και γαστρονομικής απόλαυσης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή να κανονίσετε μια επίσκεψη για να εξετάσετε από κοντά αυτήν την ελκυστική επιλογή οικοπέδου. Η τιμή πώλησης ορίζεται στα 110.00€.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.alimberisrealestate.com.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
280 - 22/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Terreno non edificabile
superficie
220 m²
Costi
prezzo
€ 110.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista