Bilocale nuovo, quinto piano, Agia Triada, Irakleio

Irakleio
  • € 420.000
  • 3
  • 96
  • 2
  • 5
Annuncio aggiornato il 20/03/2024
Descrizione
Μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντικρύζουμε έναν ενιαίο χώρο που απαρτίζεται από μία κουζίνα με πάσο, την τραπεζαρία και το σαλόνι με άμεση πρόσβαση στην βεράντα. Υπάρχει επίσης ένα wc. Στα δεξιά της εισόδου βρίσκεται ο διάδρομος που οδηγεί σε ένα υπνοδωμάτιο, και το μπάνιο. Αριστερά από την κουζίνα βρίσκεται ένα δεύτερο δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως υπνοδωμάτιο είτε ως γραφείο. Τα δάπεδα είναι μοντέρνο πλακάκι και ξύλινα πατώματα στις κρεβατοκάμαρες. Ο προσανατολισμός είναι βορειοανατολικός.
Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας, κλιματισμό, δομημένη καλωδίωση, εγκατάσταση για home cinema / smart home και οπτική ίνα. Το ρεύμα είναι τριφασικό, έχει σύστημα πυρανίχνευσης, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλιακό, ηλεκτρική φόρτιση αυτοκινήτου, αποθήκη & μία θέση στάθμευσης στο υπόγειο. Υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης εισόδου και πυλωτής και άλλες σύγχρονες παροχές.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Ηράκλειο Αττικής περιβάλλεται από τους δήμους Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Πεύκης και Λυκόβρυσης. Έχει αναπτυχθεί κυρίως ως οικιστική περιοχή γύρω από την περιοχή του σταθμού της γραμμής 1 του μετρό και διαθέτει πολλές πλατείες και πάρκα. Προσφέρει πληθώρα επιλογών για οικογένειες, καθώς διαθέτει δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικά κέντρα. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονα άριστα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα. Η δυνατότητα γρήγορης και άμεσης πρόσβασης στους εμπορικούς δρόμους της Ν. Ιωνίας & της Πεύκης, την Αττική οδό & την Εθνική οδό, τα σχολεία, τα καταστήματα και τα νοσοκομεία της περιοχής προσδίδει επιπλέον πλεονέκτημα στην οικιστική ανάπτυξη του Δήμου Ηρακλείου.
Caratteristiche
Riferimento
W-02Q9OY
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
96 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
5° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 420.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista