Duplex Ταμπούρια – Αγία Σοφία, Agia Sofia, Tabouria - Agia Sofia

Tabouria - Agia SofiaΤαμπούρια – Αγία Σοφία
  • € 450.000
  • 5+
  • 253
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 20/04/2024
Descrizione
Πωλείται τριώροφη διπλοκατοικία 253 m² στην Αγία Σοφία Πειραιά, με 4 υπνοδωμάτια (και δυνατότητα 5ου), 3 μπάνια, 2 κουζίνες και 2 σαλονοτραπεζαρίες.
Το κτίριο αποτελείται από ένα υπερυψωμένο αυτόνομο ισόγειο διαμέρισμα 89 m² και μια μεζονέτα 164 m² στον 1ο και 2ο όροφο.
Το ισόγειο και ο 1ος όροφος κατασκευάστηκαν το 1957. Το 2004, υποστυλώθηκε πλήρως και ανακαινίσθηκε μερικώς το ισόγειο διαμέρισμα, ανοικοδομήθηκε ο 2ος όροφος και ενώθηκε με τον 1ο, ο οποίος ανακαινίσθηκε ριζικά, δημιουργώντας έτσι δύο αυτόνομες κατοικίες: ένα διαμέρισμα στο ισόγειο και μία μεζονέτα.
Από την κεντρική είσοδο του κτιρίου, που έχει πόρτα ασφαλείας, μπαίνεις στο κοινόχρηστο χολ από εκεί στο διαμέρισμα του ισογείου, το οποίο αποτελείται από έναν χώρο υποδοχής, ένα μεγάλο σαλόνι και ξεχωριστή τραπεζαρία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 2ο υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα άνετο ανακαινισμένο μπάνιο με εσωτερική αποθήκη, ανεξάρτητη κουζίνα με πρόσβαση στην αυλή και ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα. Τα αρχικά πατώματα του σπιτιού έχουν αντικατασταθεί με laminate και πλακάκια, ενώ υπάρχουν 2 κλιματιστικά και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.
Από την κεντρική σκάλα ανεβαίνεις στο πρώτο επίπεδο της μεζονέτας, όπου μπαίνοντας υπάρχει ο χώρος του γραφείου, ακολουθούν 3 μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Στη συνέχεια, μέσω εσωτερικής ξύλινης σκάλας εισέρχεσαι στο 2ο επίπεδο, όπου κυριαρχεί ένα πολύ μεγάλο σαλόνι, η τραπεζαρία, μια ανεξάρτητη κουζίνα με δρύινα ντουλάπια και ένα ακόμη μπάνιο. Τα δάπεδα στα υπνοδωμάτια και στη σαλονοτραπεζαρία είναι από ξύλο, ενώ οι υπόλοιποι χώροι είναι καλυμμένοι με πολυτελή πλακάκια. Για κάθε επίπεδο επιλέχθηκε αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Η μεζονέτα διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους και κουφώματα αλουμινίου νέου τύπου, με διπλά τζάμια και σίτες, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και μεγάλα μπαλκόνια -με ανεμπόδιστη θέα προς το λιμάνι του Πειραιά- και τέντες. Γενικά, όλοι οι χώροι της κατοικίας είναι προσεγμένοι και καλά συντηρημένοι, εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό και ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης. Maniatis & Associates ,2104190703, www.e-mesitis.com
Caratteristiche
Riferimento
778822
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
253 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 3 altri), 3 bagni
piano
Piano terra
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 450.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1957
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista