Bilocale ottimo stato, secondo piano, Agios Ioannis Chrisostomos, Nikaia

Nikaia
  • € 90.000
  • 3
  • 57
  • 1
  • 2
  • No
Annuncio aggiornato il 04/03/2024
Descrizione
Η Smart Realty έχει τη χαρά να σας προσφέρει ένα όμορφο οροφοδιαμέρισμα στην καρδιά της Νίκαιας, μιας ζωντανής και εξελισσόμενης περιοχής με άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες και αγορά.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο επί προσόψεως κτιρίου, προσφέροντας απλετη φυσική φωτεινότητα. Αν και απουσιάζει το ασανσέρ, η βολική τοποθεσία του αντισταθμίζει αυτή την μικρή δυσκολία.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 57 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από έναν φωτεινό και λειτουργικό χώρο καθιστικού/κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μία αποθήκη 6 τετραγωνικών μέτρων.

Το ακίνητο ανακαινίστηκε το 2024 με ποιοτικά υλικά και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να επιθυμήσει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης. Αλουμίνια, διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολλά προσφέρουν εξαιρετική μόνωση και ασφάλεια. Το δάπεδο αποτελείται από όμορφα πλακάκια, ενώ οι νέες ντουλάπες στις κρεββατοκάμαρες, στην κουζίνα και το μπάνιο βελτιώνουν την οργάνωση του χώρου.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει αυτονομία πετρελαίου, ανακαινισμένη κουζίνα με καινούριο απορροφητήρα, νέα τουαλέτα και ανανεωμένα υδραυλικά και ηλεκτρικά. Ένας ηλιακός στην ταράτσα εξασφαλίζει οικονομία στα ενεργειακά έξοδα με ζεστο νερό, ενώ το κλιματιστικό στο σαλόνι διασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τέλος, ο κρυφός φωτισμός στη σαλονοκουζίνα προσθέτει μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας.

Αναζητάτε μια οικία που συνδυάζει άνεση, ποιότητα και κεντρική τοποθεσία; Αυτό το μικρό οροφοδιαμέρισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.
Caratteristiche
Riferimento
EK-6234723
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
57 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 90.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1977
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista