Terreno non edificabile in Vendita

Toroni630 72
  • € 45.000
  • 500
Annuncio aggiornato il 09/04/2024
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: 1-747 - Τορώνη Σκάλα Συκέας Κριαριτσι ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. Διαθέτει Τιμή: 45.000 €
Στο γραφικό και ιστορικό Κριαριτσι, σε έναν από τους πιο επιθυμητούς τοποθεσίες της περιοχής, προσφέρεται προς πώληση ένα κατάλληλο για κατοικία οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό οικόπεδο. Με επιφάνεια 500 τ.μ., αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ήσυχη και πανοραμική τοποθεσία για το σπίτι τους.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ορεινή περιοχή με υπέροχη θέα στην θάλασσα και τα γύρω βουνά, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και εξαιρετικής τοποθεσίας. Η καταπράσινη φύση που περιβάλλει το οικόπεδο δημιουργεί μια ήρεμη και ειρηνική ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία.

Με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις, το οικόπεδο προσφέρει την ιδανική ζωή στη φύση, μακριά από την πόλη. Η περιοχή είναι γνωστή για την ποιότητα ζωής της, με πολλές δυνατότητες για εξωτερικές δραστηριότητες και αθλητισμό.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο οικόπεδο και να δημιουργήσετε το οικογενειακό σας σπίτι σε ένα από τα πιο γραφικά μέρη της περιοχής. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και έναν ξενάγηση στον χώρο.

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Caratteristiche
Riferimento
1-747
contratto
Vendita
tipologia
Terreno non edificabile
superficie
500 m²
Costi
prezzo
€ 45.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista