Duplex, ottimo stato, 90 m², Nea Skioni, Pallini

Pallini
  • € 220.000
  • 2
  • 90
  • 2
  • No
Annuncio aggiornato il 16/05/2024
Descrizione
Πωλείται Μεζονέτα 90 τ.μ στήν Νέα Σκιώνη Χαλκιδική. Είναι κατασκευασμένη το 2000. Αποτελείται από Σαλόνι μαζί με κουζίνα, 2 δωμάτια, μπάνιο, wc , μεγάλες βεράντες και μπαλκόνι, έπιπλο κουζίνας, ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, πόρτα ασφαλείας, μία μικρή αποθήκη, πάρκινγκ,
Η κατοικία πωλείται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης της κατοικιας για την σαιζόν.

Η Νέα Σκιώνη, ένα γραφικό ψαροχώρι περικυκλωμένο από μία υπέροχη φύση και απλωμένο κατά μήκος της αμμώδους ακτής, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ήρεμες διακοπές!

Το μικρό, παραδοσιακό χωρίο, προσφέρει στους επισκέπτες όλα εκείνα που αναζητούν στις διακοπές τους. Μια ειδυλλιακή εικόνα στο ηλιοβασίλεμα, μια όμορφη βραδιά πλάι στο κύμα και μια υπόσχεση ότι και του χρόνου θα επισκεφθούν την περιοχή!

Το χωριό της Νέας Σκιώνης παλαιότερα ονομαζόταν "Τσαπράνι". Το όνομα "Νέα Σκιώνη" οφείλεται στην αρχαία ονομασία του οικισμού "Σκιώνη" που ήταν αποικία της Παλλήνης και μια από τις αρχαιότερες αποικιακές πόλεις της Κασσάνδρας. Ο σύγχρονος οικισμός αποτελεί τουριστικό θέρετρο με λίγα ξενοδοχεία και ξενώνες, παραδοσιακές ταβέρνες, ουζερί, καφέ και το γραφικό του λιμανάκι.
Caratteristiche
Riferimento
EK-6256059
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
90 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 220.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
stato
Ottimo / Ristrutturato
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista