• € 300.000
  • 6.900
Annuncio aggiornato il 04/03/2024
Descrizione
Προς πώληση βρίσκεται ένα εξαιρετικό αγροτεμάχιο λίγο μικρότερο των 7 στρεμμάτων, στην περιοχή της Νέας Ρόδας στη Χαλκιδική, με ανεπανάληπτη θέα που κόβει την ανάσα.
Το αγροτεμάχιο προσφέρει αμφιθεατρική θέα στο νησί της Αμμουλιανής, στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής και το Άγιο Όρος, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία οπτικής απόλαυσης.

Αυτό το εκπληκτικό αγροτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με επικλινή και αμφιθεατρική διάταξη, κάτι που το καθιστά ιδανικό για ποικίλες χρήσεις όπως κατοικία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ακόμα και για αγροτική χρήση. Η ιδιαίτερη θέση του, μόλις 260 μέτρα από την παραλία, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς συνδυάζει την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης με την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και τις παραλίες.

Η χρήση της γης ως γενική κατοικία προσφέρει τη δυνατότητα στους αγοραστές να αναπτύξουν το ακίνητο σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για τη δημιουργία ενός προσωπικού παραδείσου είτε για μια επικερδή επένδυση.

Στην μοναδική τιμή των €300.000, αυτό το αγροτεμάχιο αποτελεί μια ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε μια περιοχή με αυξανόμενη τουριστική ζήτηση και επενδυτικό ενδιαφέρον.
Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Momentum Real Estate στο τηλέφωνο +30 2371 200 123, μέσω email στο info@momentum-estate.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση: https://www.momentum-estate.com/.
Caratteristiche
Riferimento
789846
contratto
Vendita
tipologia
Terreno Agricolo
superficie
6.900 m²
Costi
prezzo
€ 300.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista