Duplex Κηφισιά, Zirineio, Kifissia

KifissiaΚηφισιά
  • € 750.000
  • 3
  • 150
Descrizione
Μεζονέτα στην καρδιά της αριστοκρατικής Κηφισιάς.Πρόκειται για μια σύγχρονη και πολυτελή κατασκευή, με συνολικό εμβαδόν 150 τ.μ., όπου 96 τ.μ. βρίσκονται στον κύριο όροφο (2ο) και 54 τ.μ. στη σοφίτα (ύψους 2,40 μ).
Ο κύριος όροφος αποτελείται από ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, ένα WC επισκεπτών, σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, κουζίνα και τραπεζαρία, διαμπερή με μεγάλες βεράντες μπρος και πίσω, ανατολικο-μεσημβρινού προσανατολισμού με άπλετο φως.

Η σοφίτα (3ος) όροφ. διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.Χώρος φωτεινός και ηλιόλουστος, με μεγάλες βεράντες.Η είσοδος στον επάνω όροφο της μεζονέτας επιτυγχάνεται με εσωτερική σκάλα αλλά και ασανσέρ καθώς και με την εξωτερική κοινόχρηστη σκάλα. Ο ανελκυστήρας ξεκινά από το γκαράζ και φτάνει έως το επίπεδο της σοφίτας.

Το γκαράζ έχει χώρο για 2 οχήματα, το ένα είναι κατάλληλο και για ηλεκτρικό αμάξι.Η μεζονέτα διαθέτει και αποθήκη 26 τ.μ. με εγκατάσταση WC. δίπλα στο γκαράζ.Το κτίριο έχει αξιολόγηση Α+.

Η θέρμανση γίνεται με ατομικό λέβητα αερίου και υπάρχει δυνατότητα χρήσης ανεξάρτητου ηλιακού θερμοσίφωνα. Η ψύξη επιτυγχάνεται με κλιματιστικά Multi Skin και υπάρχει ενεργειακό τζάκι βιοαιθανόλης.

Το διαμέρισμα έχει προετοιμασία υποδομής για δίκτυο, σύστημα συναγερμού και είναι εξοπλισμένο με καλωδιώσεις για smart διακόπτες. Τα ρολά χειρίζονται και αυτά από κεντρικό διακόπτη, ενώ η θέρμανση μπορεί να ελέγχεται μέσω τηλεχειρισμού.
Απευθύνεται σε επενδυτές και οικογένειες υψηλής αισθητικής και με απαιτήσεις ποιοτικής καθημερινότητας.
Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
834926 - 29/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
150 m²
locali
3 camere da letto
piano
2° piano, con ascensore
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 750.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2024
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista