Trilocale terzo piano, Centro, Chalandri

Chalandri
  • € 450.000
  • 4
  • 147
  • 2
  • 3
Annuncio aggiornato il 06/03/2024
Descrizione
Ανακαλύψτε το ιδανικό σπίτι στο Χαλάνδρι σε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα που κατασκευάστηκε το 1987 και βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης 4όροφης πολυκατοικίας.
Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται κοντά στο ζωντανό κέντρο του Χαλανδρίου. Η τοποθεσία είναι ιδανική καθώς είναι σε κοντινή απόσταση, με τα πόδια, από το σταθμό του μετρό, κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, σχολεία και δραστηριότητες. Επιπλέον, έχει άμεση πρόσβαση σε βασικούς οδικούς άξονες και την Αττική Οδό.
Το 147 τμ. διαμέρισμα διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με μεγάλη ντουλάπα που καλύπτει όλες τις ανάγκες αποθήκευσης. Τα 2 μπάνια παρέχουν μια πινελιά πολυτέλειας καθώς το ένα διαθέτει μπανιέρα υδρομασάζ ενώ το άλλο ντουζιέρα. Η ανεξάρτητη κουζίνα διαθέτει εντοιχισμένα ντουλάπια παρέχοντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο με πρακτική διάταξη. Το σαλόνι είναι ένας φιλόξενος χώρος με τζάκι που εξυπηρετεί όσους εκτιμούν τους ευρύχωρους χώρους διαβίωσης. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες, που υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο, οδηγούν σε φαρδιά μπαλκόνια προσφέροντας απρόσκοπτη θέα στον κήπο και τον ορίζοντα δημιουργώντας ένα τέλειο σκηνικό για χαλάρωση και απόλαυση της υπαίθρου. Είναι ιδιαίτερα φωτεινό καθώς σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν μεγάλα παράθυρα και το φυσικό φως διαχέεται όλες τις ώρες της ημέρας. Σε όλο το διαμέρισμα έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά ενώ τα εξαιρετικής ποιότητας παρκέ δάπεδα προσδίδουν στο διαμέρισμα κομψότητα και άνεση. Στις παροχές περιλαμβάνονται αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, πόρτα ασφαλείας και ηλιακός θερμοσίφωνας. Διαθέτει επίσης μια ευρύχωρη αποθήκη (9,86 τ.μ.) στο υπόγειο, μια άνετη θέση στάθμευσης στην πυλωτή και ο μεγάλος κοινόχρηστος κήπος περιμετρικά του κτιρίου αποτελεί μια πράσινη όαση, όπου οι κάτοικοι μπορούν να χαλαρώσουν.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Χαλάνδρι, ένας από τους Δήμους της Αττικής, στα Βόρεια–Ανατολικά του Λεκανοπεδίου της Αθήνας, στους Νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πεντέλης. Η περιοχή είναι γνωστή για την ανεπτυγμένη της αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της και επιχειρήσεις στα Σίδερα Χαλανδρίου και στις Λ. Κηφισίας και Λ. Πεντέλης να προσελκύουν στελεχιακό δυναμικό τόσο υπερτοπικά όσο και από τον ευρύτερο Δήμο. Το ιστορικό κέντρο καλύπτεται από εκτενείς πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους. Σύγχρονα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων. Οι οδικοί άξονες Λ. Κηφισίας, Λ. Μεσογείων & η Αττική Οδός, το Μετρό, ο Προαστιακός και οι Αστικές Συγκοινωνίες εξυπηρετούν καθημερινά τις μετακινήσεις προς κάθε κατεύθυνση εντός του Λεκανοπεδίου. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως αποτελεί τον μοναδικό δήμο που σε απόσταση 2χλμ από κάθε μέρος του, ο δημότης μπορεί να εξυπηρετηθεί με έναν από τους 5 σταθμούς μετρό και προαστιακό που έχει εντός των ορίων του. Τέλος, η παρουσία δημόσιων νοσοκομείων και ποιοτικών ιδιωτικών κλινικών σε κοντινή απόσταση, υποστηρίζει την υγεία των κατοίκων. Το Χαλάνδρι είναι μια μεγάλη και σύγχρονη πόλη, αλλά διατηρεί παρά ταύτα συνοχή γύρω από τον οικιστικό πυρήνα στην καρδιά του δήμου. Το Χαλάνδρι προσφέρει μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες. Η προσβασιμότητα και ο υπέροχος τρόπος ζωής του προσελκύουν ντόπιους αλλά και ξένους επενδυτές που αναζητούν έναν εύπορο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή για την οικογενειακή τους κατοικία σε ένα μοντέρνο σημείο μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.
Caratteristiche
Riferimento
W-02QIDK
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
147 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
3° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino comune
Costi
prezzo
€ 450.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1987
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista