Albergo in Vendita

Nea Kidonia
  • € 2.350.000
  • 779
  • 3+
Descrizione
Υπέροχη ευκαιρία επενδυτικής απόκτησης παρουσιάζεται με τη διάθεση κατά αποκλειστικότητα προς πώληση ενός εξαιρετικού συγκροτήματος ενοικιαζόμενων τουριστικών καταλυμάτων, που αποτελείται από 14 δωμάτια, σε μια εξαιρετική τοποθεσία με θέα στη θάλασσα.
Αυτό το μοναδικό συγκρότημα, χτισμένο στον λόφο της περιοχής, προσφέρει μια εκπληκτική θέα Αιγαίου και τη γύρω περιοχή. Κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο με μοναδικό στυλ και προσφέρει άνεση και ποιότητα διαμονής.
Το ακίνητο περιλαμβάνει διάφορες διαμορφώσεις δωματίων, με μονάδες που προσφέρουν 2 υπνοδωμάτια, μονάδες με ένα υπνοδωμάτιο και στούντιο, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των επισκεπτών με διαφορετικά προφίλ και προτιμήσεις.
Το υπέροχο συγκρότημα οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μια μεγάλων διαστάσεων πισίνα για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης, αποθηκευτικούς υπόγειους χώρους για την αποθήκευση εξοπλισμού, ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα ιδανικό για εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις, χώρο εστιατορίου για να απολαύσετε τις γεύσεις της τοπικής κουζίνας, μπάρμπεκιου για ψησταριές κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ουρανό, καθώς και άνετο χώρο στάθμευσης.
Η κοντινή απόσταση από τις παραλίες δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα με άνεση και ευκολία.
Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εκλεπτυσμένο συγκρότημα τουριστικών καταλυμάτων σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Κρήτης και της Ελλάδας.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-6305189 - 13/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
779 m²
locali
3+ bagni
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
Uso edificio attuale
Albergo
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 2.350.000
Efficienza energetica
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista