Monolocale Κρήτης 3, 564 30, Σταυρούπολη, Centro, Stavroupoli

StavroupoliΚρήτης 3, 564 30, Σταυρούπολη
  • € 99.000
  • 1
  • 54
  • 1
  • 1
  • No
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: S1-1541 - Σταυρούπολη Τερψιθέα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 54 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 99.000 €
Πωλείται διαμέρισμα 54 τ.μ., στην περιοχή της Μονής Λαζαριστών, στον 1ο όροφο τετραώροφης οικοδομής του 1980. Η οικοδομή ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ.
Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Το πάτωμα είναι πλακάκι και ξύλο.
Διαθέτει μπαλκόνι περιμετρικά, πόρτα ασφαλείας, ατομικό φυσικό αέριο, A/C, καινούργια κουφώματα με σίτες, τέντες, θυροτηλεόραση και συναγερμό.
Είναι πολύ φωτεινό με ανοιχτωσιά και είναι πολύ κοντά σε σχολεία, αγορά και πολύ καλά συνδεδεμένο με λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης.
Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική. Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του και επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα που αναγράφονται ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Να μην ξεχνάτε τον κωδικό του ακινήτου για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η εταιρία μας λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας.
Informazioni
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
S1-1541 - 14/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
54 m²
locali
1 camera da letto, 1 bagno
piano
1° piano
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 99.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1980
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista