Terreno edificabile in Vendita

OreokastroΣυνειδήσεως 57013
  • € 850.000
  • 16.000
Annuncio aggiornato il 24/03/2024
Descrizione
ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - Αγροτεμάχιο υπό ένταξη, 16.000 τ.μ. στην περιοχή της Αμφιθέας Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για ΟΙΚΟΠΕΔΟ (μετά την ένταξη στο σχέδιο) τελικής συνολικής επιφάνειας 5.700 τ.μ. το οποίο θα έχει τη δυνατότητα δόμησης 3.500 τ.μ. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην αρχή του οικισμού, με άμεση πρόσβαση σε ΜΜΜ, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, δίπλα σε πάρκα και χώρους πρασίνου, ME ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ λόγω του αμφιθεατρικού επικλινές εδάφους. Ιδανικό για επένδυση.

ΤΙΜΗ: 850.000€

* Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ακινήτων προς πώληση και μίσθωση εκ των οποίων κάποια δεν είναι ανακοινώσιμα. Αν κάποιο από τα ακίνητά μας δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας πλήρως, τότε μπορούμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να σας βρούμε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.Τα ακίνητα που ανεβαίνουν στό site είναι ενδεικτικά μέσα από ένα μεγάλο όγκο ακινήτων που εκπροσωπούμε. Για περισσότερα ακίνητα σαν αυτό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.mediterraneorealty.gr/el

** Κατά την παρουσίαση του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το ΑΦΜ (έκδοση αποδεικτικού).

*** Η τοποθεσία του ακινήτου δεν είναι σε καμία περίπτωση η ακριβής. Αυτή ανακοινώνεται κατόπιν εντολής υπόδειξης του ενδιαφερόμενου.

**** Όλες οι πληροφορίες της αγγελίας βασίζονται σε στοιχεία που μας έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης.
Caratteristiche
Riferimento
Med - 1603
contratto
Vendita
tipologia
Lotto edificabile
superficie
16.000 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
altre caratteristiche
Esposizione ovest
Costi
prezzo
€ 850.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista