Villa unifamiliare 133 m², Marpissa, Paros

Paros
  • € 980.000
    € 1.050.000(-6,7%)
  • 4
  • 133
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 13/05/2024
Descrizione

Στην καρδιά του Αιγαίου Πελάγους, το νησί της Πάρου ξεχωρίζει ως ένας ελληνικός παράδεισος, γνωστός για τις εκπληκτικές παραλίες και τα γραφικά χωριά του. Μέσα σε αυτή την υπέροχη ομορφιά, βρίσκεται προς πώληση μια μοναδική βίλα στην περιοχή της Χρυσής Ακτής, αποτελώντας τον τέλειο συνδυασμό αληθινής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και της φυσικής γοητείας του νησιού.

Αυτή η επιπλωμένη βίλα εκτείνεται σε 133 τ.μ. και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μια ενιαία κουζίνα/σαλόνι, δύο μπάνια και ένα μπάνιο για τους επισκέπτες, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για οικογένειες ή ομάδες που αναζητούν κομψότητα και άνεση.

Η βίλα με τις πανοραμικές θέες στη θάλασσα προσφέρει στιγμές ηρεμίας και περισυλλογής, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία διαβίωσης. Δεν αποτελεί απλώς μια κατοικία, αλλά ένα καταφύγιο, όπου ο κήπος προσφέρει έναν ήρεμο παράδεισο για χαλάρωση και κοινωνικές εκδηλώσεις με φίλους και οικογένεια.

Προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τον υπέροχο τρόπο ζωής των ελληνικών νησιών, αυτή η βίλα στη Χρυσή Ακτή ενσαρκώνει την άνεση και την ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά των ελληνικών νησιών.
Caratteristiche
Riferimento
7-659
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
133 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / legno
Costi
prezzo
€ 980.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2008
riscaldamento
Autonomo, a stufa
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista