• € 280.000
  • 5.500
Annuncio aggiornato il 28/03/2024
Descrizione
Αναζητείτε μια επιχειρηματική ευκαιρία με στρατηγική θέση;
Σας παρουσιάζουμε ένα αγροτεμάχιο 5,5 στρεμμάτων που ξεχωρίζει για την άριστη τοποθεσία του, πάνω σε κεντρικό δρόμο με εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα στάθμευσης.

Η έκταση αυτή, πέραν της μοναδικότητας της τοποθεσίας, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αξιοποίησης για διάφορους επιχειρηματικούς σκοπούς.
Από την εγκατάσταση μιας νέας αλυσίδας καφέ έως τη δημιουργία μιας μάντρας οικοδομικών υλικών και από τουριστική εκμετάλλευση και κατοικία έως αγροτική δραστηριότητα, με την παραλία να απέχει μόλις 750 μέτρα.

Προσφέρεται προς πώληση στην περιοχή Ιερισσού Χαλκιδικής (Άγιος Παύλος), είναι άρτιο και γωνιακό, δίνοντας έμφαση στην ορατότητα από τον δρόμο.

Ενώ η τιμή του μπορεί να αντικατοπτρίζει την ξεχωριστή θέση και τις δυνατότητες που προσφέρει, είναι μια στρατηγική επένδυση που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη σε εκείνους που αναζητούν ένα ακίνητο με προοπτική και δυναμική.
Περαιτέρω πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού για μια επίσκεψη, επικοινωνήστε με την Momentum Real Estate στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com.
Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας στο https://www.momentum-estate.com για να ανακαλύψετε περισσότερα ακίνητα που μπορεί να ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Αυτό το αγροτεμάχιο εκπροσωπεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε μια περιοχή με δυναμική ανάπτυξη και να αξιοποιήσουν την ιδανική του τοποθεσία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό σε αυτό το εξαιρετικά τοποθετημένο ακίνητο να σας ξεφύγει.
Caratteristiche
Riferimento
919147
contratto
Vendita
tipologia
Terreno Agricolo
superficie
5.500 m²
Costi
prezzo
€ 280.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista