Bilocale Ζαΐμη 33, 271 31, Πύργος, Centro, Pirgos

PirgosΖαΐμη 33, 271 31, Πύργος
  • € 62.500
  • 3
  • 89
  • 1
  • 1
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: 1-228 - Πύργος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 89 τ.μ. σε οικόπεδο 417 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1979 και διαθέτει θέρμανση θερμοπομπός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 23 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από πόλη 20 μέτρα - Τιμή: 62.500 €


Στην καρδιά του Πύργου, σε μια σπάνια τοποθεσία που συνδυάζει την πολυτέλεια του να ζεις στο κέντρο με την ηρεμία ενός πανοραμικού ανοιχτού ορίζοντα, προσφέρεται προς πώληση ένα γωνιακό κεντρικό διαμέρισμα 89 τμ σε μοναδικό κεντρικό σημείο.

Αυτό το αξιοπρεπέστατο ακίνητο βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου σε οικόπεδο 417 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας ευρυχωρία και άνεση.
Κατασκευασμένο το 1979, το διαμέρισμα αυτό αντανακλά την κλασσική ομορφιά με σύγχρονες πινελιές, διαθέτοντας δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο, και έναν υπέροχο μεγάλο το σαλόνι και την κουζίνα.

Τα ξύλινα κουφώματα και τα μοναδικά δάπεδα από μωσαϊκό και ξύλο προσθέτουν στον χαρακτήρα και τη ζεστασιά του χώρου, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο.
Η θέρμανση με θερμοπομπούς εγγυάται την άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ τα περιμετρικά μπαλκόνια 23 τετραγωνικών μέτρων προσφέρουν απλόχερα την ευκαιρία να απολαμβάνετε την ηρεμία και τη θέα. Η τοποθεσία του διαμερίσματος, κυριολεκτικά στην καρδιά της πόλης, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, εκκλησίες, και την πολύβουη κεντρική αγορά του Πύργου με τα εμπορικά καταστήματα, ιατρεία, φαρμακεία, τράπεζες και συγκοινωνίες.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια μοναδική επιλογή για όσους αναζητούν έναν κομψό και άνετο χώρο για να ζήσουν στο κέντρο της πόλης, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις.
Η τιμή είναι συζητήσιμη, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση ή προσωπική χρήση σε μια αξεπέραστη τοποθεσία.

Informazioni
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
1-228 - 27/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
89 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 62.500
Efficienza energetica
anno di costruzione
1979
stato
Da ristrutturare
riscaldamento
Autonomo, a stufa
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista