Terreno agricolo in Vendita

Kissamos
  • € 130.000
  • 14.380
Annuncio aggiornato il 31/03/2024
Descrizione
Στο πανέμορφο νησί της Κρήτης μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα οικοπέδων και αγροτεμαχίων που ικανοποιούν τις ανάγκες και τα σχέδιά μας.

Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ τι κάνει ένα οικόπεδο να ξεχωρίζει από το πλήθος;

Ενώ το δημοφιλές ρητό δίνει έμφαση στην "θέση, τοποθεσία, τοποθεσία", υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει, όπως η ευκολία χρήσης από το ένα είδος εφαρμογής στο άλλο χωρίς να χρειάζεται να παρεμβαίνει πολύ στο τοπίο.

Είτε σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια αγροτουριστική επιχείρηση, σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή απλώς σε συμβατική κτηνοτροφία και γεωργία, αυτό το οικόπεδο σημειώνει όλα τα πλαίσια στη λίστα των κριτηρίων σας.

Το αρχαίο χωριό Πολυρρήνια αποτελεί τη σωστή συνταγή επιτυχίας για όποιον αναζητά μια τοποθεσία με φήμη, ιστορικές αναφορές, πολιτιστικές παραδόσεις, απέραντη και ανακουφιστική πράσινη φύση, γύρω λόφους και βουνά γεμάτα ελαιώνες.
Και ως επιπλέον προνόμιο, μονοπάτια πεζοπορίας για τους τολμηρούς, με μαγευτική θέα στον κόλπο της Κισσάμου και στα γύρω χωριά.

Το χωριό Πολυρρήνια είναι ένα επισκέψιμο μέρος όλο το χρόνο που το καθιστά ιδανικό ως επένδυση, στοχεύοντας στο εναλλακτικό τουριστικό πλήθος που αναζητά μια περιοχή με ζωηρή και θεραπευτική ενέργεια σε αφθονία.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση 1,4 χλμ από το γραφικό χωριό Πολυρρήνια, περνώντας από το πολιτιστικό κέντρο του χωριού, μέσω ενός χωματόδρομου, προσβάσιμο και με αυτοκίνητο.
Ο δρόμος που φτάνει στην κορυφή του οικοπέδου είναι σημείο διέλευσης για γειτονικούς ιδιοκτήτες οικοπέδου αλλά ο δρόμος σταματά στα όρια του οικοπέδου.
Έχει βορειοανατολικό προσανατολισμό, έχει αμφιθεατρική κλίση που προσφέρει πανοραμική θέα.

Το ανομοιόμορφο σχήμα του που στην πραγματικότητα λειτουργεί υπέρ του, καθώς μπορείτε να βρείτε μεγάλα επίπεδα τμήματα της γης που μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της κατασκευής.

Το έδαφος είναι γόνιμο επιτρέποντας τη φύτευση σχεδόν οτιδήποτε απαιτεί άφθονη έκθεση στον ήλιο, καθαρό αέρα και νερό.

Το οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 14.380 τμ και σύμφωνα με την ισχύουσα και υφιστάμενη νομοθεσία μπορεί να χτίσει έως 400 τμ για οικιστική χρήση και έως 2.588 τμ για τουριστική εκμετάλλευση.

Η απόσταση από τη θάλασσα είναι περίπου 6 χιλιόμετρα και χρειάζονται περίπου 12 λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο της Κισσάμου όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις ανέσεις για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Όποια και αν είναι η επενδυτική σας επιλογή, αυτό το οικόπεδο είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε με μεγάλες δυνατότητες.
Caratteristiche
Riferimento
EK-6414235
contratto
Vendita
tipologia
Terreno Agricolo
superficie
14.380 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In strada sterrata
altre caratteristiche
Esposizione nord, est
Costi
prezzo
€ 130.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista