Palazzo - Edificio in Vendita

AcharnesΑχαρνές
  • € 450.000
  • 5+
  • 255
  • 3+
Annuncio aggiornato il 02/04/2024
Descrizione
Κτίριο προς πώληση, Ισόγειο, 1ος, 2ος (3 επίπεδα), Περιοχή: Αχαρνές - Αγία Παρασκευή.
Αυτή η πολυκατοικία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό και επενδυτικό ακίνητο σε μια κεντρική περιοχή. Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας είναι 255 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 171 τ.μ.
Η πολυκατοικία αποτελείται από μια γκαρσονιέρα στο ισόγειο, με εμβαδόν 45 τ.μ., καθώς και δύο διαμερίσματα στον πρώτο και δεύτερο όροφο, κάθε ένα με εμβαδόν 105 τ.μ. Συνολικά περιλαμβάνει 7 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 3 wc και 3 κουζίνες.
Η κατασκευή του ακινήτου ολοκληρώθηκε το 2005, προσφέροντας ποιοτική δομή και αξιόπιστη ανθεκτικότητα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, ενώ υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας. Η κατοικία επιπλέον διαθέτει καλοριφέρ, αλουμινίου παράθυρα με διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό υπό έκδοση και δάπεδα από πλακάκια και ξύλο.
Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική και προσφέρει εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, το βουνό και το πράσινο της γύρω περιοχής. Είναι φωτεινό και διαμπερές, ενώ διαθέτει εσωτερική αυλή. Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση, βραχυπρόθεσμη μίσθωση, επένδυση ή σταθερό εισόδημα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να δείτε το ακίνητο, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2114148285 ή μέσω email στο info@athens-living.com. Επισκεφτείτε επίσης τον ιστότοπό μας: www.athens-living.com.
Caratteristiche
Riferimento
923819
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
255 m²
locali
5+ locali, 3+ bagni
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Esposizione sud
Costi
prezzo
€ 450.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista