Bilocale ottimo stato, secondo piano, Skeparni, Ampelokipoi

Ampelokipoi
  • € 170.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 2
Annuncio aggiornato il 04/04/2024
Descrizione
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 92 τ.μ. στους Αμπελόκηπους, διαμπερές, φωτεινό, στον 2ο όροφο μιας πολύ καλά διατηρημένης οικοδομής του 1983 με θέση στάθμευσης. Αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο με ντουζιέρα. Έγινε ανακαίνιση το 2023 μαζί με τα ηλεκτρολογικά.

Διαθέτει πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά 250 Ευρώ που δεν βγαίνει αντικλείδι, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου είναι κατασκευασμένα από πολύ ποιοτικά υλικά και προσφέρουν εξαιρετική μόνωση. Το δάπεδο είναι από πλακάκι.

Η κουζίνα είναι ιταλική αξίας 10.000 Ευρώ. Προσφέρονται ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Υπάρχει ευρύχωρη αποθήκη σε ένα από τα δύο μπαλκόνια κατασκευασμένη από υλικά εξαιρετικής ποιότητας.

Το διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης σε πυλωτή.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, διαθέτει δύο βεράντες και είναι εξαιρετικά ηλιόλουστο. Έτσι, διασφαλίζεται αερισμός και άπλετος φυσικός φωτισμός, στοιχεία πολύ σημαντικά για την καλή λειτουργικότητα ενός σπιτιού.

Συνολικά, το διαμέρισμα προσφέρει μεγάλους και φωτεινούς χώρους και είναι κατάλληλο για εσάς που αναζητάτε ένα εξαιρετικά άνετο και λειτουργικό σπίτι στους Αμπελόκηπους. Στην περιοχή υπάρχουν καταστήματα για κάθε ανάγκη, φαρμακεία, super market, στάσεις λεωφορείων, σχολεία, φροντιστήρια και πάρκα.

Καινούργιο διαμέρισμα προς πώληση. Καλέστε μας τώρα και ζητήστε να δείτε το συγκεκριμένο διαμέρισμα από κοντά! Κωδικός ακινήτου: 1004
Caratteristiche
Riferimento
1004
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
92 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 170.000
spese condominio
€ 10/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1983
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista