Trilocale Ιπποκράτους, 564 29, Ευκαρπία, Centro, Efkarpia

EfkarpiaΙπποκράτους, 564 29, Ευκαρπία
  • € 165.000
  • 4
  • 103
  • 1
  • 1
Annuncio aggiornato il 12/04/2024
Descrizione

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1063-7820




Αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα στην περιζήτητη περιοχή της Ευκαρπίας συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα. Βρίσκεται σε μια πολυκατοικία κατασκευής του 1992, ενώ ο πρώτος όροφος του κτιρίου εξασφαλίζει ευκολία πρόσβασης με τον ασανσέρ.

Το εσωτερικό, επιφανείας 103 τ.μ., αντανακλά τη σύγχρονη ανακαίνιση του, ενώ αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια που προσφέρουν απόλυτη άνεση. Η σαλονοκουζίνα, ένας χώρος ζωής φωτεινός και λειτουργικός, αντικατοπτρίζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο προσθέτει μια νότα πολυτέλειας.

Δύο μπαλκόνια προσφέρουν επιπλέον χώρο χαλάρωσης, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου με διπλό υαλοπίνακα και σίτες, καθώς και οι τέντες μπροστά και πίσω, διασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Η αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου εξασφαλίζει τη ζεστασιά σε κάθε γωνιά του διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ανοιχτό πάρκινγκ, προσφέροντας ευκολία και άνεση. Με ελάχιστα κοινόχρηστα, αυτή η ιδιοκτησία συνδυάζει την ποιότητα με την πρακτικότητα, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για μια άνετη και κομψή καθημερινότητα.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caratteristiche
Riferimento
1063-7820
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
103 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 165.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1992
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista