Monolocale piano rialzato, Peraia, Thermaikos

Thermaikos
  • € 116.000
  • 2
  • 79
  • 1
  • R
Descrizione
Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ημιυπόγειος αποθηκευτικός χώρος (σύμφωνα και με στοιχεία της έκθεσης εκτίμησης του μηχανικού, φαίνεται ότι ο χώρος έχει κύρια χρήση κατοικίας) μικτού εμβαδού 42,13τμ και καθαρού 32,66τ.μ. στη συμβολή των οδών Μηδείας και Ιωνίας στην Περαία. Ο χώρος βρίσκεται στην υπό στοιχείο Β οικοδομή και έχει την αποκλειστική χρήση ακαλύπτου χώρου 50τ.μ..

Την ίδια ημέρα και ώρα διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ανώγειο διαμέρισμα μικτού εμβαδού 35,11τμ και καθαρού 27,22τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον ύπερθεν του ανωτέρω περιγραφόμενου ημιυπογείου χώρου, ανώγειο όροφο. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως και αποτελείται από 1 δωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Έχει την αποκλειστική χρήση μίας θέσης στάθμευσης επιφανείας 12τ.μ..

ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Η οικοδομή του ακινήτου βρίσκεται εντός συγκροτήματος δύο πολυώροφων οικοδομών το οποίο έχει κατασκευαστεί το 2005.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση 600 μέτρων από την παραλία της Περαίας, 250 μέτρων από την Λεωφόρο Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, κοντά σε πάρκα, σούπερ μάρκετ, σχολεία, τράπεζες και την τοπική αγορά.

Η ευρύτερη περιοχή εξυπηρετείται επαρκώς από τις γραμμές 72 & 76 του ΟΑΣΘ. Οι στάσεις του λεωφορείου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη μέσω της οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας.

Η τιμή πώλησης στην καταχώριση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού κι ανέρχεται στο ποσό των 60.000€ για το ημιυπόγειο και 56.000€ για το ανώγειο. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα λάβουν χώρα την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στον αρμόδιο συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Παρασκευή 24 Μαΐου).

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
416516 - 14/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
79 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano rialzato
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 116.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista