Bilocale Εξάρχεια - Νεάπολη, Mouseio, Exarchia - Neapoli

Exarchia - NeapoliΕξάρχεια - Νεάπολη
  • € 65.000
  • 3
  • 78
  • 1
  • S
  • No
Descrizione
Καλωσορίσατε σε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για επενδυτές και απαιτητικούς αγοραστές που αναζητούν ένα ακίνητο με τεράστιες δυνατότητες. Σε μια από τις πιο αναζητημενες τοποθεσίες των Εξαρχειων, αυτό το ημιυπόγειο διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επενδυση.
Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και σε κοντινή απόσταση από τη ζωντανή πλατεία Εξαρχείων. Η στρατηγική τοποθεσία του προσελκύει όσους επιθυμούν να απολαύσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα αυτής της ιστορικής γειτονιάς.
Το διαμέρισμα διαθέτει επιφάνεια 78 τ.μ. και διαθέτει έναν μοναδικό χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάμε σε ημιυπόγεια διαμερίσματα - κήπο. Με τη δυνατότητα αφαίρεσης ορισμένων τοίχων για την βελτιστοποίηση του φυσικού φωτισμού, το διαμέρισμα μεταμορφώνεται σε ένα φωτεινό και ευάερο χώρο. Το vintage ή νεοκλασικό αρχιτεκτονικό στυλ του κτιρίου προσθέτει επίσης χάρη και γοητεία.
Παρόλο που η υπάρχουσα διαρρύθμιση μπορεί να απαιτεί αναδιαμόρφωση για την φιλοξενία ενός δεύτερου υπνοδωματίου, οι δυνατότητες για εξατομίκευση είναι απεριόριστες. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στους αγοραστές να προσαρμόσουν τον χώρο στις ατομικές τους ανάγκες, είτε πρόκειται για κατοικία, γραφείο ή εργαστήριο.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ακίνητο χρειάζεται ολική ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων, της κουζίνας, του μπάνιου, του συστήματος σωληνώσεων και της εγκατάστασης θέρμανσης ή φυσικού αερίου. Ωστόσο, αυτό παρουσιάζει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους αγοραστές να δημιουργήσουν έναν σύγχρονο και προσωπικό χώρο διαβίωσης που αντανακλά το δικό τους γούστο και στυλ.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον δυναμικό και δημιουργικό πολιτισμό των Εξαρχείων, μιας από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Αθήνας. Θα βρίσκεστε μόλις λίγα βήματα μακριά από την πλατεία Εξαρχείων, όπου μπορείτε να βρείτε καφετέριες, μπαρ, βιβλιοπωλεία, θέατρα και συναυλίες. Θα βρίσκεστε επίσης πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία στην Ελλάδα, όπου μπορείτε να θαυμάσετε μια μεγάλη συλλογή αρχαίας ελληνικής τέχνης και αρχαιοτήτων.
Το ακίνητο επίσης έχει εξαιρετική σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με κοντινές στάσεις λεωφορείων και σταθμούς μετρό.

Η περιοχή έχει επίσης μεγάλη προοπτική αύξησης της αξίας της μελλοντικά, χάρη στον ερχόμενο νέο σταθμό μετρό που θα κατασκευαστεί κοντά στο ακίνητο. Αυτό θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη συνδεσιμότητα και την προσβασιμότητα της περιοχής. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένα τοπικά σχέδια ανάπτυξης ή έργα που μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην αξία του ακινήτου, όπως η ανακαίνιση των κοντινών κτιρίων και πάρκων.

Αυτό το ημιυπόγειο διαμέρισμα είναι μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι ιστορίας σε μια δυναμική και δημιουργική γειτονιά, σε πολύ χαμηλή τιμή. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια επίσκεψη!
Αξία: 65,000€
Informazioni
altre caratteristiche
Balcone
Giardino privato
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
332856 - 07/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
78 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Seminterrato
altre caratteristiche
Balcone
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 65.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1935
stato
Da ristrutturare
Efficienza energetica
Ζ
Virtual tour
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista