Bilocale terzo piano, Prasinos Lofos, Irakleio

Irakleio
  • € 1.300/mese
  • 3
  • 81
  • 3
  • 3
Annuncio aggiornato il 10/04/2024
Descrizione
Ανακαλύψτε τον ορισμό της άνεσης και της πολυτέλειας σε αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα των 81,4 τ.μ., σε μια τοποθεσία λίγων μόλις μέτρων από τον σταθμό του Νέου Ηρακλείου, προσφέροντας ευκολία και άνεση στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας νεόδμητης πενταόροφης πολυκατοικίας και αποτελείται από το σαλόνι με ένα εντυπωσιακό τζάκι στο βάθος που προσφέρει ζεστασιά και ατμόσφαιρα χαλάρωσης.
Η ανοιχτή κουζίνα εξοπλισμένη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές Neff ενσωματώνεται άψογα στο σαλόνι, δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο διαβίωσης. Τα μεγάλα ανοίγματα επιτρέπουν στο φως να εισέρχεται ελεύθερα, δημιουργώντας μια φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ένας διάδρομος οδηγεί προς τo μπάνιo, το
wc όπου διαθέτει ντουζιέρα και στα δύο φωτεινά και άνετα υπνοδωμάτια. Οι βεράντες περιμετρικά και οι σίτες προσφέρουν έναν υπέροχο χώρο για απόλαυση του εξωτερικού χώρου με ασφάλεια και άνεση.
Με υπόγεια θέση στάθμευσης που διαθέτει φορτιστή αυτοκινήτου, μεγάλη αποθήκη 15τ.μ, συναγερμό, πυρανίχνευση, ηλιακό θερμοσίφωνα, θέρμανση φυσικού αερίου με δικό του λέβητα καθώς και κεντρικό κλιματισμό, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη εμπειρία διαβίωσης.
Εάν ψάχνετε για ένα μοντέρνο και άνετο σπίτι που θα σας ενθουσιάσει, τότε αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς καθώς συνδυάζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, την ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική τοποθεσία.

Το Ηράκλειο Αττικής περιβάλλεται από τους δήμους Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Πεύκης και Λυκόβρυσης. Έχει αναπτυχθεί κυρίως ως οικιστική περιοχή γύρω από την περιοχή του σταθμού της γραμμής 1 του μετρό και διαθέτει πολλές πλατείες και όμορφα πάρκα. Προσφέρει πληθώρα επιλογών για οικογένειες, καθώς διαθέτει δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικά κέντρα. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονα άριστα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα. Η δυνατότητα γρήγορης και άμεσης πρόσβασης στους εμπορικούς δρόμους της Ν. Ιωνίας & της Πεύκης, την Αττική οδό & την Εθνική οδό, τα σχολεία, τα καταστήματα και τα νοσοκομεία της περιοχής προσδίδει επιπλέον πλεονέκτημα στην οικιστική ανάπτυξη του Δήμου Ηρακλείου.
Caratteristiche
Riferimento
W-02VEKT
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
81 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
3° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.300/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista