Villa unifamiliare, nuova, 273 m², Città principale - Chora, Serifos

Serifos
  • € 1.350.000
  • 3
  • 273
  • No
Descrizione
Σέριφος, Παναγιά: 

Ανακαλύψτε την πραγματική πολυτέλεια σε αυτή την εξαιρετική έπαυλη στην Παναγιά της Σερίφου, η οποία προσφέρει μια συνολική εμπειρία ηρεμίας και απόλαυσης. Με συνολικό εμβαδόν 273 τ.μ., αυτή η πολυτελής ιδιοκτησία αποτελείται από τρία κτίσματα - ένα στούντιο και δύο βίλες - που διαθέτουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη διαβίωση.

Κάθε σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών συσκευών, κλιματισμού, τζακιού και σίτων. Αλλά η πραγματική απόλαυση είναι έξω από τα σπίτια, όπου θα βρείτε μια εκπληκτική πισίνα και μια αίθριο, ιδανική για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον εκπληκτικό ήλιο της Σερίφου.

Απολαύστε την απίστευτη θέα στην απέραντη γαλάζια θάλασσα από τα πανοραμικά μπαλκόνια και τις βεράντες. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη και ειδυλλιακή τοποθεσία, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και γαλήνη, ενώ παράλληλα είναι κοντά στα κύρια χωριά και τις παραλίες του νησιού.

Αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Σερίφου. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα παράδεισο στο Αιγαίο!

Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.. Τιμή 1.350.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2579
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
2579 - 27/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
273 m²
locali
3 camere da letto
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Balcone
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 1.350.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2020
stato
Nuovo / In costruzione
Efficienza energetica
B+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista