Bilocale nuovo, piano terra, Paroikia, Paros

Paros
  • € 250.000
  • 3
  • 60
  • 1
  • T
  • No
Descrizione
Το διαμέρισμα στην περιοχή Παρος, στην Πούντα, είναι ένα καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα σε ένα καινούργιο κτίριο που ολοκληρώθηκε το 2024. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου. Η ενεργειακή του κλάση είναι Α, διασφαλίζοντας χαμηλές καταναλώσεις ενέργειας και άνετο κλίμα εντός του διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές και ένα λειτουργικό μπάνιο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ ο κλιματισμός εξασφαλίζει άνετες συνθήκες διαβίωσης κατά τους θερινούς μήνες.

Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλες βεράντες με θέα στο περιβάλλον, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απόλαυση της ηλιοφάνειας και της φρέσκιας ατμόσφαιρας. Επίσης, ο κοινόχρηστος κήπος και η πισίνα προσφέρουν επιπλέον επιλογές αναψυχής και διασκέδασης.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή είναι υψηλής ποιότητας, με συνθετικά κουφώματα και διπλά τζάμια που παρέχουν καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επιπλέον, η παρουσία σίτων στα παράθυρα προσφέρει προστασία από έντομα και άλλα ενοχλητικά έντομα.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι προνομιακή, με εύκολη πρόσβαση σε άσφαλτο και κοντινή απόσταση από τη θάλασσα (μόλις 400 μέτρα). Επιπλέον, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 7 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο και 10 λεπτών οδήγησης από την περιοχή Παροικιά.

Το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση, καθώς προσφέρει υψηλή απόδοση ενοικιαστικών εσόδων λόγω της δημοφιλούς του τοποθεσίας και των πλούσιων παροχών. Επιπλέον, η δυνατότητα φιλοξενίας κατοικιδίων καθιστά το διαμέρισμα ακόμα πιο ελκυστικό για ενδιαφερόμενους αγοραστές ή ενοικιαστές.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8264
☎️ 210 6812500
Informazioni
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
17747 - 16/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
60 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 250.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2024
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
A
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista