Duplex Γιαμπουδάκη Κωστή, Άδελε 74100, Adele, Arkadi

ArkadiΓιαμπουδάκη Κωστή, Άδελε 74100
  • € 340.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • No
Descrizione
Μονοκατοικία 110 τ.μ. προς πώληση στην περιοχή του Άδελε. Πρόκειται για όμορφο ακίνητο το οποίο διαθέτει αδιαμόρφωτο υπόγειο περί τα 80 τ.μ. Ο χώρος του υπογείου μπορεί είτε να προστεθεί στην κατοικία, καθώς υπάρχει άμεση επικοινωνία, είτε να διαρρυθμιστεί ως ένα αυτόνομο διαμέρισμα. Ο πρώτος όροφος του ακινήτου διαθέτει έναν μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού-τραπεζαρίας, ο οποίος χωρίζεται μερικώς από την κουζίνα και ένα wc. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο ευμεγέθη υπνοδωμάτια και το κύριο μπάνιο.

Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν όμορφες βεράντες που έχουν θέα στην γύρω αγροτική περιοχή και τον Ψηλορείτη, ενώ από ορισμένα σημεία φαίνεται και η θάλασσα. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία αγοράς τόσο εξοχικής όσο και μόνιμης κατοικίας, καθώς το Άδελε δεν απέχει περισσότερα από 15 λεπτά από το κέντρο του Ρεθύμνου, γεγονός που επιτρέπει ακόμη και σε άτομα που δραστηριοποιούνται μέσα στην πόλη, να έχουν κύρια κατοικία στον οικισμό του Άδελε και να πηγαινοέρχονται καθημερινά. Στην περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να το αγοράσει ως εξοχική κατοικία, θα έχει την ευκαιρία, τον καιρό που δεν το χρησιμοποιεί, να το διαθέτει και στη βραχυχρόνια μίσθωση, μια και δεν απέχει περισσότερο από πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία του Αδελιανού Κάμπου.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Informazioni
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-6516449 - 16/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
110 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 340.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2018
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista