Duplex 120 m², Kato Almiri, Saronikos

Saronikos
  • € 300.000
  • 5+
  • 120
  • 2
Annuncio aggiornato il 15/04/2024
Descrizione
Παραθαλάσσια διαμπερής μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 120m² διατίθεται προς πώληση στην Κάτω Αλμυρή, σε απόσταση 50 μ. από την παραλία. Πρόκειται για κατοικία που βρίσκεται σε μικρό συγκρότημα, είναι κατασκευής 2004 και της έχει γίνει χρήση ως εξοχική κατοικία. Διαθέτει μεγάλες βεράντες συνολικά 45m² με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα οι μπροστινές και από την άλλη πλευρά σε πλατεία.

Η διαρρύθμισή της είναι η ακόλουθη:

• Υπερυψωμένο ισόγειο 88m²: ενιαίος χώρος για καθιστικό-κουζίνα με έξοδο σε δύο βεράντες με θέα θάλασσα, 3 υ/δ με βεράντα με θέα σε πάρκο, 1 μπάνιο, 1 αποθήκη
• 1ος όροφος 32m²: 2 υ/δ, καθένα με τη δική του ξεχωριστή βεράντα - το ένα προσόψεως με θέα θάλασσα, και μπάνιο. 

Διαθέτει: αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, a/c σε κάθε δωμάτιο, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά, διπλά τζάμια και σίτες, τέντες, δάπεδα από πλακάκια και πόρτα ασφαλείας.

Η μεζονέτα μπορεί με μικρό κόστος να χωριστεί σε δύο ιδιοκτησίες: σε ένα διαμέρισμα 60m² και μια μεζονέτα 70m² και να αξιοποιηθεί ανεξάρτητα. Τα ακίνητα μπορούν να αξιοποιηθούν ως βραχυχρόνιες μισθωμένες ανεξάρτητες επιπλωμένες κατοικίες λαμβάνοντας υπόψη την σοβαρή έλλειψη καταλυμάτων υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή. Το συγκρότημα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από άποψη κατασκευής και συντήρησης και αποτελείται κυρίως από εξοχικές κατοικίες.

Απέχει 50 μ. από την παραλία, 200 μ. από την Ε.Ο. Ισθμού-Επιδαύρου ενώ σε απόσταση 300 μ. υπάρχει δημοτικό σχολείο και σε απόσταση 400 μ. σουπερμάρκετ.
Caratteristiche
Riferimento
3391
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
120 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano rialzato
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 300.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2004
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista