Trilocale ottimo stato, secondo piano, Centro, Nea Ionia Volou

Nea Ionia Volou
  • € 130.000
  • 4
  • 120
  • 1
  • 2
  • No
Annuncio aggiornato il 16/04/2024
Descrizione
Βυθιστείτε στην ηρεμία της Νέας Ιωνίας του Βόλου, σε αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων. Στον ήσυχο 2ο όροφο, η κατοικία προσφέρει ένα καταφύγιο από τη φασαρία της πόλης. Μπαίνοντας μέσα και σας υποδέχεται ένας φωτεινός, ενιαίος χώρος διαβίωσης. Η μοντέρνα κουζίνα ενσωματώνεται άψογα με την τραπεζαρία και το σαλόνι, ιδανική για διασκέδαση ή χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα.

Το πραγματικό πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η αφθονία του φυσικού φωτός που χύνεται από τα μπαλκόνια που τυλίγονται γύρω από ολόκληρο το διαμέρισμα. Απολαύστε την εκπληκτική θέα του Πηλίου, μια συνεχή υπενθύμιση της φυσικής ομορφιάς που περιβάλλει το σπίτι σας. Με τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο για οικογένειες ή όσους αναζητούν έναν ειδικό χώρο εργασίας από το σπίτι.

Ενώ δεν υπάρχει πρόσβαση με ανελκυστήρα, η ηρεμία της τοποθεσίας του 2ου ορόφου και η θέα αντισταθμίζουν με το παραπάνω την ανάβαση. Αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα προσφέρει ένα τέλειο μείγμα σύγχρονης άνεσης και ένα ήσυχο περιβάλλον, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα κομμάτι γαλήνης στη Νέα Ιωνία.
Caratteristiche
Riferimento
H5090 NEA IONIA
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
120 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 130.000
Efficienza energetica
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a pellet
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista