Trilocale Προύσσης 44, Ραφήνα 19009, Centro, Rafina

RafinaΠρούσσης 44, Ραφήνα 19009
  • € 300.000
  • 4
  • 107
  • 2
  • 4
Annuncio aggiornato il 04/05/2024
Descrizione
Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση σε αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα στην καρδιά της όμορφης Ραφήνας Αττικής. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας κατασκευής του 2001 και έχει συνολική επιφάνεια 107 τ.μ. αποτελούμενο από 3 δωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα-τραπεζαρία, ένα μπάνιο και ένα WC.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και διαθέτει μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα στην γαλάζια θάλασσα. Με μόλις μια ανάσα από την παραλία, αλλά και μόλις 15 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, αυτή η τοποθεσία προσφέρει μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ηρεμία της παραθαλάσσιας ζωής και τις ανέσεις της πόλης.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μία θέση στάθμευσης και αποθήκη, ενώ ανήκει σε ένα συγκρότημα με κοινόχρηστη πισίνα, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές αναψυχής και χαλάρωσης στους κατοίκους του.

Αυτό το διαμέρισμα είναι μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σπίτι σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς της Αττικής. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια και ηρεμία στην παραθαλάσσια Ραφήνα.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε αυτό το υπέροχο ακίνητο, καλέστε μας στο: 6989859849. Μη χάσετε άλλο χρόνο! Η ιδανική σας κατοικία στη Βούλα σας περιμένει! ✨ Ήμαστε Ανοιχτοί σε Συνεργασίες με Συναδέλφους. Ελάτε με το Μεσίτη που εμπιστεύεστε ή και με Μηχανικό για να το ελέγξετε.
Caratteristiche
Riferimento
EK-6528399
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
107 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 300.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2001
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista