Bilocale ottimo stato, quarto piano, Ano Cholargos, Cholargos

Cholargos
  • € 350.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • 4
Annuncio aggiornato il 23/04/2024
Descrizione
Πώληση, Χολαργό, ανάμεσα σε πράσινα δάση και απέραντη θέα προς το βουνό, πωλείται ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα επιφάνειας 110 τ.μ. Κατασκευασμένο το 1974 και ανακαινισμένο το 2013, βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενώ οι εσωτερικοί χώροι είναι διαμπερείς και φωτεινοί. Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, τέντες ηλεκτρικές, τζάκι και θέρμανση με ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική πετρέλαιο.

Η θέση στάθμευσης είναι πιλοτής, ενώ η θέα προς το απέραντο βουνό και δάσος είναι απολαυστική. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι ανακαινισμένη και οι επενδύσεις του αντικατοπτρίζουν μοντέρνα αισθητική. Τα δάπεδα είναι από παρκέ, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Η ενεργειακή κλάση είναι Δ.

Η πρόσβαση γίνεται από άσφαλτο, και το διαμέρισμα είναι επιτρεπτό για κατοικίδια. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10104, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Caratteristiche
Riferimento
10104
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
110 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 350.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1974
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista