Annuncio aggiornato il 23/04/2024
Descrizione
Παραδοσιακός πέτρινος ξενώνας σε κεντρικό και τουριστικό σημείο στην πλατεία του χωριού της Δαύλειας Βοιωτίας, με απεριόριστη θέα στον κάμπο. Πλησίον του ξενώνα υπάρχουν καφενείο, σουβλατζίδικο, πιτσαρία, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κι εκκλησία. Σε απόσταση μόλις 20’ βρίσκεται η Αράχωβα, 25’ η Λιβαδειά και 50’ το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.
Το κατάλυμα διαθέτει 10 ευρύχωρα δωμάτια με θέα απεριόριστη τόσο στον κάμπο όσο και στην πλατεία, επιπλωμένα σε παραδοσιακό στιλ, κουφώματα αλουμινίου, θέρμανση πετρελαίου και κλιματισμού, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, μπάνιο και κουζίνα. Επίσης υπάρχει χώρος υποδοχής/ reception, χώρος πρωινού, χώρος πλυντηρίων/ στεγνωτηρίων καθώς και αυλή. Μεσίτες δεκτοί.
—-
Η Δαύλεια βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Βοιωτίας και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά, σε υψόμετρο 400 μέτρων. Η περιοχή κατοικήθηκε από την αρχαιότητα, με το όνομα Ανάκρια. Η αρχαία Δαύλεια βρισκόταν στο δρόμο που ένωνε τη Χαιρώνεια με τους Δελφούς.

Σήμερα, σώζεται η ακρόπολη της Αρχαίας Δαύλειας, στα νότια της σύγχρονης πόλης. Διατηρούνται τμήματα του τείχους και στο εσωτερικό του, τα ερείπια του βυζαντινού ναού των Αγίων Θεοδώρων. Μόλις 5 χιλιόμετρα από τη Δαύλεια, στην ανατολική πλευρά του Παρνασσού βρίσκεται η ιστορική Μονή της Κοίμησης της Θεοτόκου Ιερουσαλήμ. Επίσης, στη Δαύλεια σώζονται παραδοσιακοί νερόμυλοι, σε πολύ καλή κατάσταση. Η θέση της Δαύλειας προσφέρει πανοραμική θέα.

Caratteristiche
Riferimento
EK-6549875
contratto
Affitto
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
330 m²
totale piani edificio
3 piani
Uso edificio attuale
Albergo
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 1.500/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1990
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato