Duplex 360 m², Rodopolis avenue, Rodopoli

Rodopoli
  • € 800.000
  • 5+
  • 360
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 22/04/2024
Descrizione
Στην πανέμορφη περιοχή της Ροδόπολης, διατίθεται προς πώληση μια εντυπωσιακή μεζονέτα με πολυτελείς παροχές και απεριόριστη θέα. Με επιφάνεια 360 τ.μ και κατασκευή το 2006, αυτή η κατοικία αντιπροσωπεύει την άριστη συνδυαστική αρχιτεκτονική και την ποιοτική κατασκευή.

Η μεζονέτα εκτείνεται σε ημιυπόγειο, ισόγειο, υπερυψωμένο, 1ο και 2ο όροφο, παρέχοντας έναν ευέλικτο και λειτουργικό χώρο. Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο σαλόνι, δύο τραπεζαρίες, κλειστή κουζίνα, μπάνια (5), WC, laundry room, αποθήκη, και δωμάτιο υπηρεσίας. Στον 1ο όροφο βρίσκονται τα τέσσερα μαστερ υπνοδωμάτια, ενώ η σοφίτα προσθέτει μια επιπλέον ευρύχωρη πτυχή στον χώρο.

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει βεράντες με απεριόριστη θέα, κήπο και πολλαπλούς χώρους αποθήκευσης. Τα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως τα πλακάκια και τα αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια, εξασφαλίζουν αποτελεσματική μόνωση και αισθητική. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, με αυτονομία ανά όροφο, ενώ υπάρχει επίσης σύστημα συναγερμού.

Η μεζονέτα είναι φωτεινή, επιτρέπονται κατοικίδια και βρίσκεται σε οικιστική ζώνη. Η ενεργειακή κλάση Γ υπογραμμίζει την προσήλωση στην ενεργειακή απόδοση. Η πρόσβαση από άσφαλτο εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, ενώ η περιοχή είναι κατάλληλη για οικογενειακή διαβίωση. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10025, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Caratteristiche
Riferimento
10025
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
360 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 2 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
5 piani
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 800.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2006
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista