Duplex 550 m², Zirineio, Kifissia

Kifissia
  • € 1.100.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
Annuncio aggiornato il 22/04/2024
Descrizione
Στην υπέροχη Κηφισιά, προς πώληση διατίθεται μια εντυπωσιακή μεζονέτα με επιφάνεια 550 τ.μ, κατασκευής 2005. Το ακίνητο περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια και βρίσκεται σε υπερυψωμένο ισόγειο, πρώτο όροφο και υπόγειο. Η μεζονέτα είναι αυτή τη στιγμή μισθωμένη.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει διάφορα χώρους, όπως το playroom, γραφείο, δωμάτιο υπηρεσίας, καθώς και μια εντυπωσιακή σοφίτα. Υπάρχουν τρία μπάνια, εκ των οποίων ένα master, και ένα WC. Η κουζίνα είναι ανοικτή, ενώ υπάρχει και laundry room.

Το ακίνητο διαθέτει αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, γυμναστήριο, κήπο και ιδιωτική πισίνα, προσφέροντας έναν πολυτελή τρόπο ζωής. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα συναγερμού, τζάκι και χώρο στάθμευσης στο υπόγειο.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχουν και κλιματιστικά για άνεση κατά τους θερινούς μήνες. Τα δάπεδα είναι παρκέ και πλακάκια, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες.

Η ενεργειακή κλάση είναι Β. Το ακίνητο βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο και έχει πρόσβαση από άσφαλτο. Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική, και προσφέρει φωτεινούς και ευρύχωρους χώρους με μοντέρνα αισθητική.

Ο κωδικός ακινήτου είναι 4537, και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.cityproperties.gr. Αυτή η μεζονέτα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν υψηλού επιπέδου και εντυπωσιακό χώρο διαβίωσης.
Caratteristiche
Riferimento
4537
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
550 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
piano
Piano terra, con ascensore
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.100.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista