• € 650.000
  • 5+
  • 232
  • 3
Descrizione
Η προσκλητήρια αυτή ιδιοκτησία στη Χαλκιδική/Νέα Πλάγια προσφέρει εκπληκτική θέα στον Όλυμπο και τη θάλασσα από τα μπαλκόνια της. Το τρίκτινο κτίριο αποτελείται από τρεις ανεξάρτητες κατοικίες, με λειτουργική επιχείρηση ενοικίασης για διακοπές και καθαρή απόδοση ενοικίου 7,7%.

Το κτίριο διακρίνεται για τη γερμανική ποιότητα κατασκευής και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το σπίτι αποτελείται από ένα ακόμα ανακαινιστικό διαμέρισμα στο υπόγειο καθώς και δύο υψηλής ποιότητας ανακαινισμένα διαμερίσματα στον πρώτο όροφο και ένα ακόμα στο πατάρι.

Το διαμέρισμα στο πατάρι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο καθιστικό με ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία καθώς και ένα μοντέρνο μπάνιο. Το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο προσφέρει δύο υπνοδωμάτια, ένα άνετο καθιστικό με κουζίνα, ένα ευρύχωρο μπάνιο και ένα αποθηκευτικό χώρο. Το άλλο διαμέρισμα σε αυτόν τον όροφο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ένα καθιστικό, μια κουζίνα και ένα μπάνιο.

Τόσο τα διαμερίσματα στο πατάρι όσο και στον πρώτο όροφο προσφέρουν υπέροχη θέα στη θάλασσα από το καθιστικό και διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια που προσκαλούν στην χαλάρωση. Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και τα μπάνια έχουν εξοπλιστεί με σύγχρονες ανέσεις.

Στην περιοχή του χωριού βρίσκονται νηπιαγωγείο, σχολείο, φαρμακείο, γιατροί καθώς και πολλά σούπερ μάρκετ και ταβέρνες που προσφέρουν στους κατοίκους ένα άνετο και ευχάριστο τρόπο ζωής.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-6569159 - 23/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio | Immobile di lusso
superficie
232 m²
locali
5+ locali, 3 bagni
totale piani edificio
3 piani
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Porta blindata
Impianto di allarme
Costi
prezzo
€ 650.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista