Villa a schiera 5 locali, Centro, Dionisos

Dionisos
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 480
  • 3+
Annuncio aggiornato il 28/05/2024
Descrizione
Διατίθενται πολυτελής κατοικίες σύγχρονης αρχιτεκτονικής, η οποία αποτελείται από 3 διαμερίσματα (Ισογείου, 1ου Ορόφου & 2ου Ορόφου) και διαθέτουν:
a) Ισόγειο το οποίο είναι ημιτελές σε τελικό στάδιο διαθέτει 1 θέση στάθμευσης, και αποκλειστική χρήση κήπου στην πίσω μεριά του οικοπέδου. Υπάρχει δυνατότητα εσωτερικής επικοινωνίας με τον 1ο όροφο.
b) 1ος όροφος με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια εκ των οποίων το ένα είναι μάστερ, κουζίνα και σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι και διαθέτει 1 θέση στάθμευσης, αποθήκη και αποκλειστική χρήση κήπου στην πίσω μεριά.
c) 2ος όροφος με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια (το ένα είναι μάστερ), κουζίνα και σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι και διαθέτει και σοφίτα με ένα δωμάτιο και μπάνιο. Παράλληλα διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης και αποκλειστική χρήση κήπου στην μπροστινή μεριά του οικοπέδου.
Τα διαμερίσματα διαθέτουν boiler,ανεξάρτητη και αυτόνομη θέρμανση, ασανσέρ, συναγερμό και πόρτες ασφαλείας, ξύλινα πατώματα, μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως. Επιπλέον στη στέγη υπάρχουν φωτοβολταϊκά τα οποία είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο.
Caratteristiche
Riferimento
EK-6574845
contratto
Vendita
tipologia
Villa a schiera | Immobile di lusso
superficie
480 m²
locali
5+ (6 camere da letto, 3 altri), 3+ bagni
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Giardino comune
Costi
prezzo
€ 1.200.000
Efficienza energetica
riscaldamento
Autonomo
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista