Villa unifamiliare 150 m², Paliouri, Pallini

Pallini
  • € 560.000
    € 595.000(-5,9%)
  • 4
  • 150
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 28/05/2024
Descrizione
Ψάχνετε για μια εξαιρετικά κομψή, παραδοσιακή και οικεία βίλα διακοπών που προσφέρει μέγιστη ιδιωτικότητα και είναι προσβάσιμη όλο το χρόνο με απευθείας πτήσεις; Αυτό το σπίτι σας προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα έργο μικρής κλίμακας που αποτελείται από μερικές σύγχρονες βίλες, που βρίσκονται στην πόλη του Παλιουρίου και περιβάλλεται από τη φύση, στην περιοχή της Χαλκιδικής, η οποία φημίζεται για τις όμορφες αμμώδεις παραλίες της. Οι κατοικίες βρίσκονται στους λόφους του χωριού, παρέχοντάς τους καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Λόγω των τριώροφων κατοικιών, το έργο αυτό είναι ιδανικό τόσο για το περιβάλλον, σε συνδυασμό με τη μέγιστη ιδιωτικότητα σε κάθε όροφο.

Το συγκρότημα έχει νότιο προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας ευρεία θέα στους καταπράσινους κατάφυτους λόφους και τη θάλασσα. Το σπίτι είναι βυθισμένο στην πλαγιά του λόφου ενώ είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα σπίτια. Όλες οι κατοικίες βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε το υπέροχο ελληνικό ηλιοβασίλεμα και ανατολές. Οι βυθισμένες κατοικίες είναι σχεδιασμένες σε πλήρη αρμονία με τη μορφολογία του εδάφους. Το πανέμορφο σπίτι είναι 150 τ.μ. και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, κουζίνα σε στιλ σεφ και ανοιχτό σαλόνι με μια βόλτα στους εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους καθιστικού. Ο τρόπος με τον οποίο αυτές οι κατοικίες είναι πλήρως ενσωματωμένες στο λόφο και το τοπίο τις καθιστά τελικά φιλικές προς το περιβάλλον λόγω του οφέλους του κλιματισμού, τους δίνει μέγιστη ιδιωτικότητα και χαλάει το τοπίο όσο το δυνατόν λιγότερο με το να κρύβονται από την όραση. Οι κήποι των περίπου 300 μέτρων προσφέρουν ιδιωτική πισίνα και άφθονη ιδιωτικότητα για υπαίθρια διαβίωση.

Αυτό το συγκρότημα είναι το ιδανικό μέρος για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο: το συγκρότημα βρίσκεται μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη πόλη της Ελλάδας, η οποία έχει απευθείας πτήσεις από και προς όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες, δώδεκα μήνες το χρόνο. Ο κύριος του έργου είναι ένα διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με ένα χαρτοφυλάκιο έργων που κυμαίνονται σε κλίμακα, τύπο, τοποθεσία και προϋπολογισμό, το στούντιο ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων.

Στόχος ήταν να συνδυαστεί ο μοντέρνος και παραδοσιακός σχεδιασμός με τα υψηλότερα πρότυπα ποιοτικής κατασκευής μέσω νέας τεχνολογίας, υλικών και τεχνικών vintage. Καλέστε για την ιδιωτική σας προβολή σήμερα!!
Caratteristiche
Riferimento
D065
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
150 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Balcone
Piscina
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 560.000
Efficienza energetica
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista