Bilocale Περιστέρι, Λόφος Αξιωματικών, Ano Lofos, Peristeri

PeristeriΠεριστέρι, Λόφος Αξιωματικών
  • € 127.000
  • 3
  • 73
  • 2
  • 2
  • No
Annuncio aggiornato il 21/05/2024
Descrizione
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, Λόφος Αξιωματικών - Διαμέρισμα 73τμ σε οικόπεδο 236τμ, μερικώς επιπλωμένο, 2 υ/δ, 2ος, κατασκευή 1977, ανακαίνιση 2023, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, wc, αυτόνομη θέρμανση (ηλεκτρικό ρεύμα), κλιματισμός, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα ανοιχτός ορίζοντας, πρόσοψης, βαμμένο, βεράντες, τέντες, πατάρι, κουφώματα αλουμινίου, τύπος δαπέδων μάρμαρο & πλακάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, νυχτερινό ρεύμα, προσανατολισμός ανατολικομεσημβρινός.
Πωλείται διαμπερές κατοικία 2ου ορόφου χωρίς ασανσέρ, στον Λόφο Αξιωματικών στο Περιστέρι η οποία αποτελείται από κουζίνα με μεγάλα παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση σε μπαλκόνι με θέα κήπο πολύ φωτεινή, 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες το ένα από την μεριά του κήπου και το άλλο από την μεριά του δρόμου, 1 σαλόνι με 1 χωλ με κρυφό φωτισμό και μάρμαρο στο δάπεδο, 2 μπάνια το ένα με μπανιέρα και το άλλο wc με αποθηκευτικό χώρο και πατάρια πάνω και απέναντι από τα μπάνια.
Το σπίτι είναι διαμπερές και διαθέτει 2 μπαλκόνια, έχει πρόσβαση στην ταράτσα και βρίσκεται σε μία ήρεμη και φιλήσυχη γειτονιά.
Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία λόγω της θέσης του καθώς βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο από το ΤΕΙ Αθηνών, κανοντάς το μία πολύ καλή επενδυτική κίνηση λόγω της ιδιαίτερης ζήτησης κατοίκιας από φοιτήτες στην συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης η δυνατότητα του ακινήτου να χωριστεί σε δύο γκαρσονιέρες, με μερικές μετατροπές, μεγιστοποιόντας το επενδυτικό κέρδος το καθιστουνε μία ιδιαίτερη καλή επιλογή!
Βρίσκεται μόλις 2 χιλιόμετρα από το μετρό της ανθούπολης (γύρω στα 15 με 20 λέπτα με τα πόδια) και δίπλα σε τέρμα λεωφορείων με άμεση πρόσβαση στο μετρό καθώς και μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον πεζόδρομο περιστερίου κανοντάς το την ιδανική επιλογή για ιδιωτική χρήση!
Διατίθεται με 2 air condition και μερικώς επιπλωμένο (σε περίπτωση που επιθυμείται). Ειναι φρεσκοβαμμένο και έχει γίνει συντήρηση σε όλες τις εγκαταστάσεις του σπιτιόυ καθώς και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, καθιστόντας το έτοιμο προς χρήση!
.Ιδανικό για φοιτιτηκή χρήση 2 παιδιών και για οικογένοιες με παιδιά. Το σπίτι είναι άμεσα διαθέσιμο και υπάγεται στις προυποθέσεις του προγράμματος ''σπίτι για όλους''.
Τιμή €127.000 (κωδ. 550442) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Caratteristiche
Riferimento
550442
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
73 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
2° piano
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Costi
prezzo
€ 127.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1977
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista