Monolocale ottimo stato, terzo piano, Osios Loukas, Patisia

Patisia
  • € 120.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 3
Annuncio aggiornato il 07/06/2024
Descrizione
Ανακαινισμένο Διαμέρισμα στα Πατήσια Υψηλής Απόδοσης με Επαγγελματική Διαχείριση. Χωρίς Μεσητική Αμοιβή.

Καλώς ήρθατε στο νέο σας σπίτι στην καρδιά των Πατησίων, μια από τις πιο ζωντανές και ραγδαία αναπτυσσόμενες γειτονιές της Αθήνας! Αυτό το όμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και προσεκτικά επιλεγμένων χαρακτηριστικών, καθιστώντας το ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκτήτες όσο και για επενδυτές.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Μοντερνος Σχεδιασμός.
Το διαμέρισμα έχει επανασχεδιαστεί από αρχιτέκτονα με κομψή, σύγχρονη αισθητική. Απολαύστε έναν ευρύχωρο χώρο καθιστικού γεμάτο φυσικό φως, συμπληρωμένο από ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED σε όλο το διαμέρισμα.

Ενεργειακή Αποδοτική Αναβάθμιση.
Επωφεληθείτε από την τελευταία λέξη της ενεργειακής αποδοτικότητας με υψηλής ποιότητας Γερμανικά κουφώματα με διπλά τζάμια στις μπαλκονόπορτες, ηλεκτρικά παντζούρια και σίτες. Ένας υπερσύγχρονος ηλιακός θερμοσίφωνας, μαζί με κλιματιστικά inverter, εξασφαλίζουν άνετη διαμονή, διατηρώντας το κόστος ενέργειας χαμηλό.

Πολυτελείς Λεπτομέρειες.
Απολαύστε την άνεση μιας πλήρως μοντέρνας και υψηλής ποιότητας κουζίνας και άφθονους χώρους αποθήκευσης. Το μπάνιο διαθέτει κομψή εντοιχιζόμενη τουαλέτα, ευρύχωρη καμπίνα ντους, αυτόματο θερμαντήρα πετσετών και μοντέρνα ντουλάπια.

Ολοκληρωμένη και Ριζική Ανακαίνιση.
Από νέα ηλεκτρική εγκατάσταση και νέο ηλεκτρικό πίνακα, μέχρι ανανεωμένη υδραυλική εγκατάσταση, το διαμέρισμα έχει υποστεί μια πλήρη μεταμόρφωση. Θα έχετε την ηρεμία σας γνωρίζοντας ότι όλα είναι ολοκαίνουργια και σχεδιασμένα για μέγιστη λειτουργικότητα.

Ιδανικό για Επένδυση.
Αυτό το ακίνητο προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με πιθανή απόδοση 5,5% ετησίως για μακροχρόνια μίσθωση. Η ανερχόμενη γειτονιά των Πατησίων προσελκύει το ενδιαφέρον τόσο των επενδυτών όσο και των κατοίκων, διασφαλίζοντας υψηλή ζήτηση για ενοικίαση.

Επαγγελματική Διαχείριση Ακινήτων.
Η εταιρεία μας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, αφαιρώντας το άγχος από την ιδιοκτησία και τη λειτουργία ενός ενοικιαζόμενου ακινήτου. Θα φροντίσουμε τα πάντα, από την εξεύρεση ενοικιαστών μέχρι τη συντήρηση, ώστε εσείς να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα οφέλη της επένδυσής σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Συγκοινωνίες: Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε πολλά μέσα μαζικής μεταφοράς, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές.
Κοντινές Παροχές: Απολαύστε την εγγύτητα σε καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια και πάρκα. Ό,τι χρειάζεστε βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Ασφαλές Κτήριο: Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα καλά συντηρημένο κτήριο με ασφαλή πρόσβαση, παρέχοντας ασφάλεια και ηρεμία.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ:
Χωρίς Μεσιτική Αμοιβή.
Ως επενδυτική εταιρεία, προσφέρουμε αυτό το ακίνητο χωρίς μεσιτική αμοιβή. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το διαμέρισμα χωρίς να πληρώσετε καμία προμήθεια, καθιστώντας το ακόμα πιο ελκυστικό για επενδυτές και αγοραστές.

Ειδικοί στις Ανακαινίσεις.
Ειδικευόμαστε στην αγορά διαμερισμάτων, στην ανακαίνισή τους με υψηλές προδιαγραφές και στη διάθεσή τους ξανά στην αγορά. Η εστίαση μας είναι στη δημιουργία ακινήτων που είναι αναβαθμισμένα και ιδανικά για επενδυτές.

Οι Μεσίτες είναι Ευπρόσδεκτοι.
Καλωσορίζουμε μεσίτες να συνεργαστούν μαζί μας. Αν είστε μεσίτης, μη διστάσετε να φέρετε τους πελάτες σας για μια επίσκεψη και να ανακαλύψετε την προοπτική που προσφέρει αυτό το ακίνητο.

Αυτό το φανταστικό διαμέρισμα δεν θα παραμείνει στην αγορά για πολύ ακόμα. Προγραμματίστε μια επίσκεψη σήμερα και ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό σύγχρονης διαβίωσης και επενδυτικής προοπτικής στην καρδιά μιας από τις πιο συναρπαστικές γειτονιές της Αθήνας!
Caratteristiche
Riferimento
PAT10101
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
50 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 120.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1965
stato
Ottimo / Ristrutturato
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista