Bilocale nuovo, piano terra, Nikiti, Sithonia

Sithonia
  • € 160.000
  • 3
  • 58
  • 1
  • T
  • No
Annuncio aggiornato il 29/04/2024
Descrizione
Γοητευτείτε από το εξοχικό αυτό διαμέρισμα που βρίσκεται σε ένα μοντέρνο συγκρότημα σπιτιών, ειδικά σχεδιασμένο για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Με μια επιφάνεια 58 τ.μ. η κατοικία παρέχει ένα φιλόξενο χώρο διαβίωσης. Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος σύγχρονος, με λιτές γραμμές, και μεγάλα ανοίγματα, δημιουργεί έναν ευέλικτο χώρο για ψυχαγωγία με φίλους και την οικογένεια. To ακίνητο διαθέτει δύο καλαίσθητα υπνοδωμάτια, προσφέροντας επαρκή χώρο για τις ανάγκες ξεκούρασης της οικογένειάς σας.
Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτής της εξοχικής κατοικίας είναι τα μεγάλα μπαλκόνια, ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας. Είτε προτιμάτε να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο, να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, είτε να οργανώσετε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου.
Η τοποθεσία είναι πραγματικά εξαιρετική καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Με μια σύντομη βόλτα μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, να περπατήσετε κατά μήκος της ακτής ή να επιδοθείτε σε διάφορα θαλάσσια σπορ.
Αποκτήστε αυτήν την εξοχική μεζονέτα η οποία με τον γοητευτικό της χαρακτήρα υπόσχεται αξέχαστες στιγμές και μια ζωή γεμάτη αγαπημένες αναμνήσεις. Το παρόν είναι ενδεικτικό ακίνητο καθώς υπάρχουν διαθέσιμα και άλλα διαμερίσματα με παρόμοιες προδιαγραφές. Το έργο θα ολοκληρωθεί μεσα στο 2025.

To Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νικήτη βρίσκεται στη χερσόνησο της Χαλκιδικής στη βόρεια Ελλάδα. Προσφέρει μια εντυπωσιακή συνύπαρξη βουνού και θάλασσας, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και επιλογών για ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Η απόσταση από το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη είναι περίπου 80 χιλιόμετρα, ενώ η κοντινότερη πόλη, Νέα Μουδανιά, απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα.

Η αγορά ακινήτων στη Νικήτη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση σε αυτόν τον ειδυλλιακό τόπο. Τοποθετημένα μεταξύ του πρασίνου της φύσης και της γαλήνης της θάλασσας, τα ακίνητα εδώ προσφέρουν όχι μόνο μια κατοικία, αλλά και μια ζωή γεμάτη χαλάρωση και αυθεντικές εμπειρίες.

Είτε αναζητάτε ένα παραθαλάσσιο σπίτι, είτε ένα ορεινό καταφύγιο, η ποικιλία των ακινήτων σε αυτήν την περιοχή είναι εντυπωσιακή. Από μοντέρνα βίλες με ιδιωτικές πισίνες μέχρι παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με θέα στη θάλασσα, οι επιλογές είναι πλούσιες και ποικίλες.

Επιπλέον, η περιοχή προσφέρει διάφορες δραστηριότητες όπως εκδρομές σε μονοπάτια πεζοπορία και γαστρονομικές απολαύσεις σε τοπικές ταβέρνες με φρέσκα θαλασσινά προϊόντα.
Caratteristiche
Riferimento
W-02VMI5
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
58 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Impianto tv con parabola satellitare
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 160.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista