Trilocale Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 210.000
  • 4
  • 136
  • 2
  • 5
Annuncio aggiornato il 08/05/2024
Descrizione
Διαμέρισμα Προς Πώληση, 5ος όροφος: στην περιοχή της Μαρτίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 136 τ.μ.. Αποτελείται από μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζινα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και wc. Έχει κατασκευαστεί το 1976, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι παρκέ. Βρίσκεται δίπλα στο Μετρό, σε Συγκοινωνίες και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, θωρακιαμένη Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €210.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
Riferimento
941387
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
136 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
5° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 210.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1976
stato
Da ristrutturare
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista