Attico 88 m² con balcone, Lazarou, Nea Ionia

Nea Ionia
  • € 270.000
  • 4
  • 88
  • 2
  • 5
Descrizione
Σε εξαιρετικό σημείο, κοντά στην αγορά της Νέας Ιωνίας, με άμεση πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και μόλις 700 μέτρα από τον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, πωλείται ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα, 5ου ορόφου, 88τμ, κατασκευής 2004, με parking πυλωτής και υπόγεια αποθήκη.
Η επιφάνειά του έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο, χωρίς χαμένα τετραγωνικά και έτσι έχουν δημιουργηθεί τρία πλήρως λειτουργικά υπνοδωμάτια, άνετος χώρος σαλονιού, με τζάκι και ενιαία κουζίνα, μπάνιο και WC. Ο άπλετος φυσικός φωτισμός και η απεριόριστη θέα, δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα εντός του σπιτιού.
Το διαμέρισμα αγοράστηκε από την ιδιοκτήτρια στη φάση της κατασκευής με συνέπεια να έχουν επιλεχθεί υλικά άριστης ποιότητας. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό, boiler, διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας και αναμονή για συναγερμό.
Μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι ότι στα 88τμ καλύπτονται πλήρως οι στεγαστικές ανάγκες οικογένειας που χρειάζεται τρία υπνοδωμάτια. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικά υψηλότερο ποσό για να αποκτήσει μεγαλύτερο διαμέρισμα. Αποκλειστικά από το γραφείο μας.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-6655125 - 09/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
88 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
5° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 270.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2004
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista