Attico Πλούτωνος, 52, Ano Dafni, Dafni

DafniΠλούτωνος, 52
  • € 300.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 3
Descrizione
Αυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προσφέρει ένα πρακτικό και γαλήνιο περιβάλλον διαβίωσης, ιδανικό για μεμονωμένα άτομα ή μικρές οικογένειες. Το διαμέρισμα διαθέτει μια ευρύχωρη ταράτσα / βεράντα 50 τ.μ. ιδανική για να απολαύσετε το ευχάριστο αθηναϊκό κλίμα, μαζί με σύγχρονες ανέσεις που περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και άνετους χώρους καθιστικού. Επιπλέον, διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, προσθέτοντας άνεση σε αυτήν την αστική περιοχή.

Μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από το σταθμό των λεωφορείων, το διαμέρισμα διασφαλίζει ότι οι κάτοικοι μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε διάφορα σημεία της πόλης χωρίς να βασίζονται σε αυτοκίνητο.

Η γειτονιά αποπνέει μια ζωντανή ατμόσφαιρα με επίκεντρο την κοινότητα, όπου όλα τα απαραίτητα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ, καφέ και άλλες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει την άνεση με τη γοητεία της τοπικής διαβίωσης. Αυτό το διαμέρισμα είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα συνδεδεμένο, άνετο και λειτουργικό σπίτι στην Αθήνα.

Αγγελία χωρίς μεσίτη.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-6656203 - 09/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Attico
superficie
75 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Arredato
Costi
prezzo
€ 300.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1976
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato