Duplex Ελληνικό, Sourmena, Elliniko

EllinikoΕλληνικό
  • € 620.000
  • 4
  • 183
  • 2
Annuncio aggiornato il 10/05/2024
Descrizione
Προσφέρεται από το γραφείο μας μία μεζονέτα που βρίσκεται στον 1ο - 2ο όροφο διπλοκατοικίας στο Ελληνικό, σε απόσταση 1000 μέτρων από το Ellinikon Experience Park.
Το ακίνητο περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, τρία (3) υπνοδωμάτια, ένα (1) μπάνιο, ένα (1) wc, πέντε (5) ευρύχωρες βεράντες συνολικού εμβαδού 50 τ.μ., τρεις (3) εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους - θέση πλυντηρίου και μία (1) θέση στάθμευσης.
Επιπλέον, η μεζονέτα περιλαμβάνει ανεξάρτητο διαμέρισμα ημιυπογείου με μπάνιο και κουζίνα (45 τ.μ.), με δύο ξεχωριστές εισόδους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom, είτε ως γραφεία είτε ως υπνοδωμάτια
Η μεζονέτα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό ησυχίας και κεντρικής τοποθεσίας. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία όλων των βαθμίδων, πάρκα, καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό στα 800μ), με άμεση πρόσβαση στην λεωφόρο Βουλιαγμένης που οδηγεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Ο σχεδιασμός, η ποιότητα κατασκευής και τα ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια του ακινήτου, μαζί με όλες τις ανέσεις και τη θέα που παρέχει, θα σας ενθουσιάσουν.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή αν θέλετε να κανονίσετε μια ξενάγηση για να εξερευνήσετε από κοντά αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία.
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, σύμφωνα με τον Ν.4072/12 ΦΕΚ 86Α. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr, https://www.kwcosmos.gr/property/941504
Caratteristiche
Riferimento
941504
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
183 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
1° piano, con ascensore
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 620.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2001
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
B
Virtual tour
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista